Minnen!

Haha... Achmed <3

Haha orkar inte..

Aså vilken jävla match. Mötte ett så dåligt lag så hälften kunde ha räckt (de hade spelat i ett halvår!!) och så spelar i LIKA! Seriöst , 1-1 blev det.. Men de klaga ju så jävla mycket och de hade så mycket frisparkar för domaren var ju... intebra. Men aja vi skratta som faan i omklädningsrummet sen! Längtar tlls vi möter dom nästa gång. ;)

Japp, vi ska typ äta grillat nu och senare kommer nog några och så, mysig valborg.....
Vi hörs :)


random


MATCH

Nu är det avspark för årets andra seriematch, go RUF!



Romelanda UF - Bergsjö


snart match!

Hejsan!
Har varit uppe i stallet nu, mockat och kollat till Mirre! Även longerat troja en stund. Dessutom har jag upptäckt vad som är felet med mirres ben, och hon har fått ett överben, om man trycker hårt på det så reagerar hon. Men det beror på att hon antingen har fått en överansträning eller en lätt spark ( antagligen från Troja.. ). Jag vet inte om hon haltar fortfarande men kollar det på torsdag, om hon inte gör det då är de lugnt.
Men får se om det är ett aktivt överben (om de växer) för då kan de behövas annan behandling och då kommer det nog sitta i längre. Men vi får se helt enkelt! Hon får vila och sen kylade jag ner benet och lindade. Men det är ändå skönt att veta vad det är som orsakar hennes hälta!

Blev en stor shoppingrunda förut.. Kom hem med en ny sommarjacka, slit&släng skor, parfym, tre olika tröjor och en bandaeu! Haha, mamma sa att jag kanske kunde få ett plagg eller två. Men det blev liiite mer.. ;)
Måste dra nu men vi hörs ikväll.


VALBORGSMÄSSOAFTON

Idag är de valborg, vad ska ni hitta på? :)


borta all day

Är typ inte hemma under hela dagen, kanske mobilbloggar eller något men inga riktiga inlägg blir de tyvärr inte!
Vi hörs ikväll!! :)



fick bli en snajsg bild på saknade robban! <3


bloggisch

tja bloggeeeen, förlåt men glömde av att blogga nu på kvällen men har kollat på PA och sen på en film!
Men aa, ligger i sängen och chillar med datorn nu, kollar runt på lite bloggar osv.
Ska sova lite senare, imon ska vi upp hyfsat tidigt (vi går väl upp vid 10) och åker in till Göteborg, och innan det ska vi stanna till på Tre hästar för jag ska beställa en boxskylt till Mirre, köpa JW keps till mig (om det finns), köpa kylgele, flugspray och silikontofsar!
Följer annars med in till stan "bara för att", kanske tjatar till mig något som mamma betalar haha.. Men senare är det match. Ska upp till stallet och fixa, ej ridning då, innan den!



du måste bli bra!!


Åh...

Mirre är halt :( Mimmi skulle ju rida idag och när hon skulle börja trava så tyckte hon att det kändes konstigt , så jag satt upp på henne och det kändes konstigt. Satt av och longerade för att kolla och då syntes det lite på huvudet att hon liksom sänkte huvudet när hon satt ner ena frambenet. Men det var ytterst lite som syntes så antagligen är det nån överansträngning eller nått för benet var varken varmt eller svullet, det fanns inget sår eller liknande heller.
Men hon får vila till onsdag sen på torsdag kollar jag om hon är bra - om hon inte är det får jag avanmälatill Lilla Edet. Jag måste vara helt 100 på att hon är okej annars avanmäler jag ändå. Vill inte riskera något.
Men aa, skulle tro att det inte är något speciellt!
Aja , de är sånt som händer ibland.. Men man blir ju lite orolig!

Dålig uppdatering

Hej på er!
Det har varit lite dålig updatenu, men var ju på handbollsmatch och sedan släktkalas och sen sovde jag där för jag följde med dom på semifinalmatchen idag, som dom vann! Så dom ska spela final sedan som jag kanske ska kolla på om jag hinner.
Ska upp till stallet om nån timma, Mimmi ska rida mirre och hoppa henne lite eftersom hon ska hoppa en pay and jump om två veckor!! Jaop, kanske sitter upp på henne en snabbis jag med ;)
Men vi hörs :)



Hemma igen :)

Sedärja, nu har både jag och mamma tagit ridborgarmärket ;) Haha det var jättekul att se mamma rida! Hade möte efter, vi planerade lite inför pay and jump bara. Hade skrivit fel på priserna vad det kostade, för privathäst kostade det 100kr, inte 60 kr!

Ska äta lite nu och sen gå upp till mirre, vi rider ut en sväng idag! Senare blir det handbollsmatch och grejer...
Vi hörs senare pusshej

Svar på tal



Svar: hade inte tänkt göra någon, men vi får se haha...

kram!


omw - tidinställt

Nu är jag antagligen påväg till stallet för att ta ridborgarmärket. Mamma skulle följa med och KANSKE ta det också! Haha, lite kul..
Idag blir det en ganska fullspäckad dag. Nu på förmiddagen är det ridborgarmärkestagning, därefter styrelsemöte och sedan ska jag hem och rida Mirre! Sen ska jag kolla på min kusins match och sen åker vi till ett kalas för min kusin fyller år :)

Men det är de som händer idag, vi hörs antagligen senare!


wopwop

Glömde av att jag inte hade bloggat än, haha men har fixat med lite hemliga grejer som rör bloggningen... Hehe, spännande ;)

Red ett härligt ridpass på mirre förut, red i mjukis! Det var längesen nu asså, men tänkte rida ut och rida lite på grusvägarna så då var det inga speciella krav. Bara lite klättring och intervaller, men tror de gav bra träning för henne ändå även om det var kravlöst på form osv men hon gick ändå fint men tänkte inte så mycket på det! :)
Imorgon blir det mer en tur ut i skogen, mamma kanske skulle jogga/gå med och sen på söndag kör vi lite hoppning/markarbete - mimmi ville hoppa henne + jag vill köra lite också.
På söndag är det endast en vecka kvar till nästa tävling, gosh vad denna veckan har gått snabbt.. Men längtar till tävlingen på lilla edet, ska bli jättekul! :D

Haha detta inlägget tog typ 40 min att skriva, haha!
Men nu ska jag lyssna på musik, älsklingsjustinbeber (L)



och de är faktiskt helt säkert att han kommer till Sverige, han har tillochmed sagt det själv på en video på YT! :D


Pay and Jump

Vill bara tipsa er om en pay and jump som ska vara på Lundens gård den 13:e maj, kommer själv vara där och för privathäst kostar det endast 60 kr! Man anmäler sig genom att mejla [email protected] eller för er som rider på Lundens ridskola finns det en lista i stallet. Lägst grupp 2. För er som inte har egen ponny får låna lektionshäst till en kostnad av 120 kr.
Sista anmälningsdag 6 maj.

Läs mer här.



Jag kommer själv vara på plats, kul om ni också ville komma och vara med med din ponny/häst!


WTF

Nyss var det fint väder, nu ÖSER det bara ner regn OCH hagel? Haha stackars hästarna aso, tur att Mirre har ett tjockt vintertäcke på sig! Får gå upp så snart som möjligt, så hon får komma in och torka. Rider nog med mjukis idag faktiskt, brukar inte kännas lika kallt när man blir blöt då ;)

Frida kunde inte rida med ut men jag rider ut en liten stund själv och kanske travar och galopperar på grusvägarna hemma. Det är nog ingen idé att gå in i paddocken, säkert en stor bassäng där inne...
Haha nu har de slutat regna... xD


Nytt!

Nu kom den nya designen upp, vad tycker ni? Stilren, me gusta! :)
Om ni inte ser den tryck F5.


it's fridayyy!

Redan fredag, denna veckan har gått snabbt! Ska bli skönt med 4 dagars ledigt nu ändå.. Men vi har typ 3 lektioner kvar nu. Sen ska jag hem och rida ut en stund med frida, hoppas de fina vädret håller i sig :)

Men nu ska jag snart ha lektion igen, så vi hörs sen!
Btw är den nya designen på g, jag blev ändå ganska nöjd med den men den blev stilren!


funderat lite...

Har funderat på en sak nu, och de är att jag är sjukt sugen på att blogga tillsammans med någon!
Tycker inte att det är tråkigt att blogga själv eller så, verkligen inte! Men just nu saknar jag ändå att blogga med nån, det blir liksom inte samma press på en att man behöver blogga för när man är två brukar det ändå bli att det kommer uppdatering från den andra :)

Hade isåfall velat skaffa blogg med nån som har en egen ponny och tränar och tävlar i hoppning på ungefär samma nivå som mej och Mirre typ och runt min ålder, ett år yngre eller ett år äldre, aa typ så!
Har dessutom världens bästa bloggnamn också..  Haha men aa om någon är intresserad är de bara att skriva.
Men ingen typ som slutar att blogga efter någon månad, utan någon som vill satsa på de typ! :)


hällu!

Denna skoldagen avklarad nu då! Sitter och väntar på bussen helt forever aloneee, haha aja :)
Men ska hem somvanligt och gå upp till stallet, får skynda mig väldigt mycket om jag ska hinna rida! Kanske blir så att jag bara longerar henne idag, hade tänkt rida ett barbackapass på paddocken men vi får se helt enkelt. Beror på lite om de regnar eller inte för om de regnar vill jag hellre longera tror jag. 

Men sen är det dressyrlektion på Lunden, kommer hem ikväll och då blir det uppdatering igen - ingen pluggkväll idag så de är skönt :) Justeja, provet gick jättebra. Nöjd! 
Ska vänta i typ 25 minuter till, sen går jag. 
Hörs! 

 

Ska fixa bildspelet + ärovarvsfilmen nu till helgen också, har liksom inte hunnit det innan.


Stilpoängen i söndags

Kom på att jag hade glömt att visa er protokollet från i söndags, jag orkar inte fota de så jag skriver det här istället!

1. Ryttarens sits över hinder - skänkelläge, överliv, blick - 8p

2. Ryttarens sits och balans mellan hinder - 8p

3. Ryttarens inverkansridning och effekten av inverkan - 8p

4. Ryttarens hand-könslighet och följsamhet - 8p

5. Tempo, rytm och hästens balans - 8p

6. Vägval - 8p

7. Totala bilden av ekipaget och deras samspelthet - 8p

Totalt: 56 p

Detta var alltså lagklassen i söndags där vi vann! Fick 8:or på allt, och det var en bra bedömning tyckte det då rundan kändes jättebra! Men det var synd att det inte var några kommentarer - fick ju inga fullpoäng så det borde ju ha varit nått fel då? ;)
Men var skitnöjd över poängen verkligen.


plugga nu

Passet gick jättebra, körde lite basicövningar med sidvärtes och halter och sedan körde vi galoppintervaller med skritt imellan. Jättefint gick hon verkligen :)
Hinner inte berätta mer nu för jag måste PLUGGGAA!! Prov imon juu...

Vi hörs sen eller imon typ ;)


hoppkanoon


OHMAYYYY

Sjukt snygg tröja från Kingsland, synd bara att jag inte har 1299 kr som bara ploppar upp ur fickan ... :(

Hoodtröja Suffolk update 2012 från KingslandHoodtröja Suffolk update 2012 från Kingsland


Segt

Wah, skitseg mattelektion. Vi fick ta en paus så jag kollar in här lite dåråå :)
Lunch nu och sen tre lektioner till och sen slutar vi!

Idag ska jag rida på Mirre, tänkte att det blir ett ganska så hårt dressyrpass! Hon har ju vilade igår så hon är säkeert jättepigg idag ;)
Men aa, nu har jag ätit för jag glömde bort att publicera inlägget så nu har vi då tre lektioner kvar men det är dock nästan en halvtimma kvar till nästa.
Men vi hörs seeen


tårögd ♥



Jessie J - Nobody's perfect ( cover - Maria Rock )
Fällde en och annan tår när jag lyssnade på denna, så sjukt fint sjunget och texten är så jävla bra!


Hemma igen!

Sedärja, nu är jag hemma från Lisse igen! Vi kom hem med 5 stjärnvinster + att mamma och syster stannade kvar lite och spelade.. hehe, dessutom vann min andra syster och hennes pojkvän 3 eller fyra stjärnvinster men dom är ju tyvärr inte hemma hos oss då ;)

men annars åkte vi väl det som var öppet! Måste plugga och sen sova, men vi hörs imorgon :)


finaste <3


Veckans fråga


Tyckte detta årets ponnyakuten var helt okej, några nya problem och roliga gästtränare där man snappade upp ett och annat tips som man skulle kunna ha nytta av hemma.
En sak som jag tänkte på var bara att det kändes som vissa fick sina problem mer visade än andra, kändes som man fick se Idas, Tildas och Isabellas problem hela tiden medan Henriks problem bara visades typ 2 program i rad bara?
Aja, annars var det jäättebra!!


familjedag på Lisse

Hinner inte uppdatera så mycket mer idag, ska till Lisse nu på familjedag - vilket jag har varit de senaste tre åren! Skitkul, åker det mesta GRATIS och billigare på spelen! Senaste gången kom vi hem med sammanlagt 8 vinster varav 3 eller 4 stjärnvinster :D
Haha helt grymt, men vi hörs antingen senare eller imorgon, puss...


justin bieber ♥

Justin bieber till sverige, det kan inte bli mycket bättre ♥♥♥♥♥♥♥♥


På G

Nu ska jag ta tag i designen och göra en ny! Har fått lite idéer nu och det är bra när det kommer lite nya bilder in, men det blir väl lite vår/somrigt :)
HÅLL UT!!



den jag har nu är sådär asåå...


Bilder förklassen

Här kommer bilderna från förklassen , de andra kommer i ett bildspel!
















Veckoschema


En dag avklarad, sex dagar kvar!
Till helgen blir det nog stallhelg förmodligen, är sugen på att städa undan lite grejer i stallet och vi ska kanske också måla hinderstöd! Även bommarna skulle behöva målas, men det får vi nog ta tag i senare.

Just idag blir en ganska stressig dag, får gå upp till stallet jättesnabbt och fixa allt och om jag hinner tar jag in Mirre en stund och borstar, annars blir de vilodag idag för henne. :)
Har gjort ordning några tidinställda så de kommer upp under dagen.
Vi hörs senare :)


SPK



Svar: Det var antingen Frida eller min syster! :)


Smakprov...

.. från bildbomben som kommer ut imorgon! Håll utkik. :)


tagga pluggkväll!

Japp, detta kommer bli en rejäl pluggkväll! Har ett stort prov om tre olika revolutioner på torsdag.. Har endast läst igenom allt 2-3 gånger per vecka så nu får jag allt sätta igång. Tur att det typ är bara det denna vecka :)

Gick ut på en powerwalk med Mirre förut så att hon skulle få röra sig lite - imorgon blir det vila. Hon hade säkert lite träningsvärk men skrittade på bra.
Nej, ska nog sätta igång med plugget direkt nu. Vi hörs imorgon antagligen! Kanske hinner fixa nått snabbt tidinställt.


Haha...


Måndag, skolan efter 3½vecka

Haha , sjukt längesen jag var i skolan ju! Fjällen, lov och prao har de varit liksom.. Men känner redan nu att jag inte har saknat skolan ett dugg men kul ändå att träffa de man inte har sett på länge :D

Ska hem sen och gå ut en promenix med Mirre, så får hon en vilodag imorgon när det är familjedag på liseberg! På onsdag kör vi igång riktigt igen så blir det ett hårt träningsschema till tävlingen om 13 dagar :)
Orkade inte fixa ordning allt igår så får plocka undan lite grejer som jag bara la vid skåpet också!


detta kommer jag leva på länge<3

Aja, ska snart ha NO nu så vi hörs senare!


Förklass film

Här kommer filmen från förklassen, kommentera gärna vad ni tycker! :D



De glömde ju att filma lagklassen, men gör ett bildspel från den klassen och sen filmen från ärevarvet för det hade dom fått med iallafall!


Bohuscupen Alleby 22 april

Nu kommer en sammanfattning av dagen!

Vi kom fram i bra tid så jag kunde gå banan lugnt och kolla på alla b & c ponnyekipagen, skulle inte starta fören tredje sist i d-ponnyklassen!




Framridning&framhoppning förklass: Ja, det var ju jättebra organiserat så dom sa ju liksom till när man skulle komma till framridningen, lämna och gå till framhoppningen. Så det var alltså två ridhus, och man var inte alls många inne samtidigt så det var gott om plats vilket var skönt.
Hon var jättepigg på framridningen, men kontrollerbar och vi hoppade några bra språng innan vi gick in på banan.

Banan förklass: Det var en lätt bana och inga speciella hinder, utom ett murplank typ som jag inte visste om hon skulle tveka på eller så!
Men det gjorde hon inte, så det blev en felfri runda då hon klarade resten av hinderna galant! Rundan kändes bra, fick hålla in lite ibland men annars var det bra!

Det var ganska lång paus imellan klasserna här, men vi lastade henne igen och åt lite. Sen gick vi banan och sedan var det delfinering (?) med lagen.
Alla lag gick in i paddocken så ropade dom upp laget och namnen i laget, lite kul! ;)

Framridning&framhoppning lagklass: Man kan ju säga att hon var MINST lika pigg här, red fram ungefär samma och hon kändes pigg och sprången blev jättebra! Go känsla.

Banan lagklass: Jao, denna rundan kändes jättebra! Tänkte lite på att inte sitta lika bakåtlutad när jag tog tillbaka henne innan hinderna. Och denna klassen vann vi med 56 p!
Vi väntade typ en timma efter klassen för domaren hade tydligen hjälpt något lag med något som jag inte har nån aning om så de var väl tvunga att prata om hur de skulle göra så att bedömningen blev rättvis för alla! Och visste inte heller vilken placering jag hade, så jag och lisa väntade jättelänge och vi var spända för att få veta! Men tillslut så berättade dom då att jag och Mirre kom delad 1:a och Lisa kom 5:a, skritgrymt! :)

Vi kom 8:a eller något med laget, men det var skitbra kämpat alla som var med i laget! Vi hade mest poäng av alla lagen men tyvärr hade vi en vägran med oss, men de är sånt som händer :)

Vi hade ju tur med vädret också, det började inte regna fören vi åkte hem! :D
LYCKAD DAAG! 


kommer fler bilder, håll utkik. 
EDIT
: Ingen hade tyvärr filmat lagklassen, skit också... Bara ärevarvet så den får ni se iallafall!! 


lyckad dag!!

Jösses vilken lång dag det blev, men den blev så jäkla bra!
Vi nollade i förklassen och sen VANN vi stilhoppningen! Eller aa, delad 1a plats men det är hur grymt som helst verkligen!

Så är verkligen supernöjd över våran insats idag, mirre är så bra, min lilla prinsessa!
Film & bilder kommer , håll ut :D


Goo ridtur

Hemma nu efter en go ridtur med Frida, den va skoj! Inget krav på nått utan vi bara red runt där i ca 1 timma! Mirre var skitpigg, men de var kul!
Pia hade mockat och fyllt på vatten för mig, jättesnällt så jag behövde bara fixa maten.
Så jag ska bara äta nu, grillat (L) , sen ska jag upp till stallet igen och göra klart allt annat. Men vi hörs lite senare..

Goddag!

Slappar i soffan och kollar på film, jätteskönt för jag är skittrött! Ska inte gå till stallet fören vid 1, kl. 2 rider jag ut med frida! Så det blir Mirres aktivering dagen innan tävling :)

Går hem en stund och äter och sedan går jag upp igen och fixar allt som ska göras!
Det ska:
* mocka och fixa allt "vanligt"
* tvätta benen och svansen, borsta henne och fläta hennes man & svans.
* Putsa all utrustning
* Packa alla grejer
* Ta fram tävlingskläderna och packa in det i bilen

Ja, så det är endel som ska göras! Men det är faktiskt kul att fixa allt :D
Men vi hörs väl senare.


Svar på tal #2

Kom in två frågor till nyss. :)



Svar:
Mamma köpte dom på Trehästar och märket heter Horselife!

Just nu tävlar vi LC/LB, undantag nu på bohuscupen där det är LD. Vi satsar mot LA men först ska rundorna på LB kännas bra! :) Så det kanske blir att vi startar LA i slutet mot detta året eller kanske nästa år. Det beror på hur det går.
Det är kul att ni frågar men skriv era namn istället för att kommentera anonymt. :)


Svar på tal



Svar:

Javisst kan jag göra det!
Jag ska helt enkelt känna på hur det är att sköta om stall & flera hästar! Mocka boxar, mocka hagen, ta ut hästar, fodra, fylla på vatten, kratta spåret, tvätta staket, borsta och tvätta golv i fikarummet och hålla rent överallt. Aa, listan kan göras väldigt lång men tror ni hänger med!
Så det har jag grejjat med denna veckan, har ju även fått följa med och vara lasthjälp när Pernilla har åkt iväg med sin unghäst och även hjälpt till när Pernilla har ridit andra hästar hemma!

Så det har varit jättekul men det är verkligen arbetsamt! :)  


Helt slut

Hej! Jag är verkligen helt slut efter denna veckan, prao i ett stall och nu på fredagskvällen blev det en hård match, är såå sjukt trött nu asså. Ska bli så skönt att sova längelänge imon!

Vi förlora med 4-2, men vi spelade jättebra för att vara första matchen och är rätt nöjd för jag gjorde mycke bra räddningar osv osv men väldigt sur för att vi förlora! Men i andra halvlek blev de lite tungt men de är jobbigt att spela 2 x 40 nu! Aja, men vi tar igen de nästa match..
Mirre fick en vilodag idag, hann bara mocka och greja men jag kollade täcket och så att hon inte frös och gav henne en morot!



Imon blir det antingen uteritt eller trimning i paddocken, och sen blir det förberedelser för tävling på söndag! Har bestämt mig för att jag ska försöka knoppa henne! Dock har jag inte bestämt hur vi ska se ut men det blir nog blått & brunt på första klassen och sen blått/vitt/rött andra! Men vi får se :)
SJUKT taggad på tävling iallafall, var ju ändå minst tre veckor sen sist! Men jaa, mirres ska göras fin och allt ska putsas och senare packas.

Men ska kolla på lets dance lite nu faktiskt, hejdå!


årets första seriematch- tidinst.

Om 15 minuter drar min första seriematch igång, tror ja e ganska nervös!
Men de var dom som vann serien förra året, vi kom ju tvåa men spelade 1-1 mot dom förra gången så vi får väl se.



New in

Mamma köpte nya ridskor till mig i måndags, dom var jättesköna! Dom hade märket Horselife , och de är precis dom som är på bild under här :)


Dessutom köpte Mimmi ett pannband från Hööks, så det ska på ett träns :)



Jättegulligt!


Snart ridning!!

Hällu, kom hem precis hem från stallet och ska strax åka vidare till Lunden. Det skulle tydligen vara hoppning idag! :) longerade Mirre i paddocken förut, eller aa det blev mest löslongering! Gick bra :)
Efter ridningen sen är det möte med styrelsen i stallet!
vi hörs senare kanske.

Hiss / Diss ?

Vad tycker ni om dessa sneakers från Kingsland?
 Hiss / Diss ?


"Snygga lätta sommarskor från Kingslands update kollektion 2012. Converse look alike med Kingslandsfärger navy/vinröd/cream. Tygsko med gummisula."


Veckans fråga



Vilka gångarter och hur länge osv osv...
Brukar alltid skritta fram först, 10 -15min.
5 min trav och 5 min galopp! Ibland mer, det beror lite på! :)

Skriv hur NI gör.


Tips!

När jag inte har någon bra övning till dagens pass, så brukar jag alltid kika in på http://hippson.se och kolla om det finns nån där. Finns en egen flik så kan man söka på övningar till antingen hoppning, markarbete eller dressyr. Man kan även välja svårighetsgrad! Det står då sen hur man gör och vad man ska tänka på.
 Jättebra om man har dålig fantasi ibland!

HIPPSON.SE


En bild på en övning som finns där!


gokväll

Hejsan, har ätit och duschat nu och ska sätta mig vid datorn och fixa lite inlägg till er nu!.. Har blivit lite dåligt med de senaste dagarna.

Red ett bra markarbetespass på Mirre förut, mycket bommar och småhinder, lydnad! Pigg som vanligt men i slutet var hon lugn och koncentrerad på det hon skulle göra! Orkar inte berätta ingående men det var ett bra pass!
Sen red jag en dressyrlektion på Totte på Lunden, vi övade på skänkelvikning på hörnlinjerna. Gick verkligen superbra med det, han var jättefin! Formen var också helt okej idag, han krullade ihop sig ibland men annars fick jag nog fram nosen på han ganska så bra.

Imorgon ska jag longera Mirre, hinner nog inte mer innan jag ska upp till Lunden och rida igen. Dessutom är det möte med styrelsen efter det.. Hihi yeah ännu en fullspäckad dag! ;)
Men vi hörs imon!


Jag och Totte från en pay & jump i vintras.


FÖRLÅT FÖRLÅT

Ajdå, ingen bra uppdatering här inte! Men hinner verkligen inte, praoar, rider och rider typ.
Vet inte om jag hinner fixa något mer tidinställt tills senare eller de andra dagarna för måste upp till stallet innan jag ska upp till stallet igen!

Men vi hörs!!



we're flying


Hoppträningen 15/4

Blev inte sådär jättemånga, men vi kör!




















Hela gruppen + tränaren Sandra!


PRAODAG #2

Taggar för ännu en praodag uppe hos pernilla! Undrar vad jag får göra idag... Tar samma buss vid 8 och kommer säkert hem runt 1 idag igen skulle jag tro.
Sen innan träningen rider jag ett dressyrpass på Mirre! :D

vi hörs kanske senare :)


bilderna...

... kommer i ett tidinställt inlägg imorgon, håll utkik då!


iPad inlägg :')

Amen tjenare, gör ett inlägg från ipaden just nu! Asnicee ..
Ska strax hoppa in i duschen och sen ska jag plugga lite som jag inte gjorde förut, blev att jag kollade på film istället.. Aja de måste göras tyvärr. Men sen blir det blogginlägg!!
Skrittade ut en tur på mindre förut, hon var jättepigg? Asså jag tänkte typ att hon skulle vara lite trött och ha träningsvärk från träningen igår men nä.. Så det blev lite trav i slutet och när vi skulle sakta av så började hon trava på tvären så hon ville ju inte direkt skritta haha.. Men imorgon blir det ett ordentligt ridpass tror jag!!
Justeja glömde fixa bilderna förut, men jag får väl göra det sen eller imorgon eller nått ;)
Vi hörs :)

I'm home

Hejhej ! :D
nu är jag hemma från min första praodag! Det var jättekul faktiskt, gjorde ordning i stallet, tittade på när pernilla red sin häst, smörjde 10 sadlar, fikade och åkte även med henne till Sadelkammar'n.
Sen åkte vi tillbaka så visade jag henne där mirre står och så, så nu är jag hemma! :) Nice att komma hem såhär tidigt ;)

Tänkte gå upp till stallet om en stund,ska bara äta och typ PLUGGA lite... 3 olika revolutioner ska jag kunna till nästa vecka! Yey.
justeja, ska fixa bilderna också!


Inför kommande veckan

Ser verkligen fram emot veckan som kommer nu, ska bli kul att praoa hos pernilla! Även om veckan kommer bli rätt stressig då med prao, rida mirre, träning och match. Men det fixar vi!
 Sen är det tävling på söndag, bohuscupen som vi har längtat efter så länge! Ska bli kul att åka iväg på tävling med hela KRS-laget. Har ju aldrig varit på nått sånt innan så det blir spännande. :)

Kommer nog inte vara så bra uppdatering denna veckan, får se hur mycket jag hinner. Men ska försöka slänga in ett och annat inlägg ibland :D
Nu ska jag snart gå upp och lägga mig , det blir en lång dag imon! Ska upp kl. 7 - vilket inte är så tidigt egentligen mot vad jag brukar gå upp. Men efter ett lov så blir det ju lite extra. Tur att jag gick upp lite tidigare idag.

Men vi hörs imorgon antagligen, ska ladda upp mer bilder då men de kommer på kvällen.
godnatt! :*


watch out, i'm a ninja


Hopptränings outfit



Mareen:

Träns - Ullared
Pannband - Swarovski
Magplatta & Martingal - GlenGordon
Sadel - Dominus
Schabrak - Börjes
Benskydd - Norton
Boots - Eskadron

Jag:
Hjälm - Lamicell
Tröja - Kingsland
Säkerhetsväst - Jacson
Ridbyxor - JW
Ridstövlar - Mountain Horse venice high rider


Underbart väder - ska snart iväg!

Hejsan!
Hiinner bara kika in här en liten snabbis, har kommit hem från hoppträningen, ätit och dammsugit schabrak som nu ska in i tvätten. Ska åka till några nu och fika och sen kolla på min systers match! :) 

Hoppträningen gick jättebra verkligen, Sandra var en jätteduktig tränare!! Vi gjorde lite markarbetsövningar och sedan fick vi hoppa en liten bana! Hon tyckte att Mirre var jättefin och hon trodde att vi skulle komma långt med lite träning! Men det är alltid kul att få beröm över min lilla prinsessa!
Kommer bilder och ev. film om de funkar att få över från min systers mobil!
Men nu måste jag dra igen, vi hörs lite senare!!


blir en bild från förra tävlingen sålänge :)


Hoppträning - tidinställt

Nu är vi nog på g till hoppträningen skulle jag tro! Den skulle vara i ca. 1 timma, sen ska jag prata lite med Pernilla om prao-veckan, åker hem sedan och fixar Mirre och resten av sakerna i stallet.
På eftermiddagen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, det återstå att se :) Mina systrar skulle spela match så kanske åker och kollar på dom eller nått!

Vi hörs hursomhelst runt halv 2 kanske! :D


Happiness is not a destination, it is a way of life

Hej på er!
Hemma nu igen, kollar lite på tv och sen ska jag äta! Kyckligwok, asgott :)

Red ett lugnt pass på mirre idag, gick sådär bra faktiskt. Hon tänkte mycket framåt och jag tänkte liksom ta det luugnt. Blev mycket halvhalter och sånt, mot slutet gick det mycket bättre och lite sidvertesrörelser!
Imorgon blir det hoppträning, ska bli jättekul! :D


följ på instagram

Följ mig på instagram är ni snälla!

icarlsbogard @ instagram


Ny tdb

Nu har tdb fått en ny layout, verkar faktiskt smidigare!


godmorgon/goddag

Godmorgon för mig iallafall! Vaknade bara för 5 minuter sen eller nått, skönt att sova länge! Det är inte alla som får det när man har häst ;) Men idag var det sista sovmorgonen, imorgon får jag ju gå upp ganska tidigt ändå för vi ska ju vara klara för hoppträning kl. 10. Men den ser jag fram emot :)  
Sen är det dags för prao-veckan - något att se fram emot den med! Ska ju då praoa på Lundens ridskola faktiskt, tar ju typ 3 minuter med bussen bara! Annars så får jag väl cykla någon dag.

Aja, idag blir det ett pass i paddocken, inte så krävande utan lite lösgörande arbete bara.
Ska kolla lite tv nu, och kanske äta frukost, hehe...


Hur jag taggar inför tävling

Kvällen innan tävlingsdagen brukar jag alltid kolla på RGB's EM-runda, och andra tävlingar som det har gått bra på. Det får mig att tagga till! :)



Omhoppningen :') Go norska dessutom.


trevlig kväll

Hemma nu efter en grymt kul kväll! Va med felicia på gården och där var det massa folk! Askul :)
Ska skypa med några nu och sen sova, imon blir det en stalldag!

vi hörs senare eller imorgon ! :D
btw pappa har köpt ipad, happyyy :D:DD:D:DD:D:D:D:D


Outfit



l Swarovski l  Veredus l Kingsland l Hv Polo l Kingsland l GlenGordon l John Whitaker l


hinner inte blogga!!

Ska äta lite snabbt nu och sedan ta bussen in till k-älv!
vi hörs :)


bara för att hon är så söt


FREDAGEN DEN TRETTONDE

Idag är det fredagen den 13onde, bäst att ta det lugnt! ;)


jobbigt när saker förändras

Svårt att få ut ord här..
Blev helt tårögd när jag läste Linns inlägg om Winnetoo's framtid, att han ska få gå vidare till en ny ryttare. Asså, det har "alltid" varit Linn och Winnetoo. Har följt dom från bloggen schalalaolsson, och nu är det kanske snart slut på deras saga tillsammans..

Det är samma med Andrea som har sålt Dumle (Carraig Donn), det har också varit Andrea och Dumle.. Lisa och Ragge.. Sofia och Mahjong... Linn och Braveheart.. Sara och Soccan ... Elvira och Thomsy ... Nicholai och Bilbo ..  Johanna och Chaboukie (dock var det ju en olycka att dom skiljdes åt)... 
Ja, fattar ni grejen? Alla våra "storbloggare" är ju runt 18, och det menas med att de flesta säljer/blir för stora för sina ponnysar och går upp till stor häst!
Usch, tycker det är hemskt när allt förändras, man vill ju ha det som det alltid har varit! 
Jag vet inte riktigt om ni kanske fattar vart jag vill komma med detta. Inte helt säker vad jag vill heller, men nått är det som känns sorgset när alla våra storbloggare skiljs åt med sina ponnysar som man har följt rätt länge nu. Det blir liksom inte samma sak på något sätt.. 

    

 

Så himla sorgligt, alla dessa ekipage passar/passade så jävla perfekt.


HAHAHAHAHAHHAHAH

Seriöst jag skrattade ihjäl mig åt denna bilden jag såg på facebook, fattar ni?



Iphone fyra ess (Iphone 4s)


godkväll!

Godkväll mina kära läsare ;)
Har ätit och duschat nu, ska sitta och göra ordning bilder på frida och mumin som jag sedan ska skicka till dom! Sedan ska jag kolla på Harry Potter :') Haha, nolife.
Imorgon blir det en rolig dag, blir antagligen uteritt med frida och mumin och sedan följer nog min syster med på Troja också, det blir mysigt!
Tar nog ett litet pass i paddocken efteråt med lite lösgörande arbete, dvs. skolor & skänkelvikningar. Känner att hon behöver bli av med lite energi tills på söndag nu, vill verkligen inte ha henne som hon var idag, alldeles för pigg! Visst, det är kul med pigga hästar men när jag får sitta och dra för att vi ska få stopp, nepp..  

Men förut red jag ett dressyrpass på lunden, hade Paradis. En liten häst, runt 150cm i mankhöjd tror jag? Hon är trevlig men inte så välutbildad. Gick bra med formen i alla gångarter men sedan när vi kom till självaste övningen, som idag var sluta på volt, så kom vi inte riktigt överens. Eftersom hon inte "kan" det så bra, så fick vi öva mest på att hon mest skulle flytta sig undan för skänkeln, men det gick helt okej iallafall! :)
 
Imon på kvällen ska jag vara med felicia, det blir nog bra! Ska sova över där antagligen.
Men nu får jag ta tag i bilderna, sen får jag väl fixa lite inlägg för imorgon.
hörs!




fint väder idag ändå!

Hej på er!
Haha, vad hände med vädret egentligen? Igår var det värsta äckligt väder men idag vaknade jag upp utav solljus! Det var 15+ och jätteskönt! Hihi super ju, dock kommer det bli dåligt väder imorgon igen...

Gick faktiskt upp och sprang "imorse". Jobbigt men så himla skönt efteråt! Kollade på ännu en harry potter film innan jag gick upp till stallet. Idag red jag ett markarbetspass på Mirre, det var styrka och lydnad. Hade serier med studs och ett galoppsprång till ett räcke & ibland ett stort kryss. Hade även travbommar till ett räcke, 3 galoppsprång imellan. Ibland tog jag det tvärtom - vi hoppade räcket först och sen gå ner i trav innan bommarna kom. Ja, den övningen gick sådär, hon var skitpigg idag! Men i slutet funkade det bättre när hon var lite tröttare, men vill heller inte sitta och dra i hennes mun liksom!
Ah, det blev ett ganska hårt pass eftersom det var ganska mycket styrka med. Men hon gick jättefint!
Imorgon blir det att vi rider ut. :)

Hemma en snabbis och äter innnan jag drar upp till Lunden och rider ett dressyr(?)pass där. Uppdaterar mer ikväll, vi hörs då!


Haha en bild frida tog på Mirre när vi var på pay&jump på gfrk, sötnosen!!


Asså detta är inte sant...

Läste nyss detta på http://ponilovers.blogg.se :
"Det finns en grej jag funderar över, jag har hört ett rykte att ridsport ska ändra åldergränsen för hur gammal man får vara för att få tävla ponny. Det sägs att från och med år 2014 får man tävla C/D-ponny till och med det året man fyller 16år. Jag blev väldigt upprörd när jag hörde det här, eftersom då förlorar jag ett ponnyår och mitt sista år blir nästa.

Jag hoppas inte det här stämmer! Då förlorar vi alla två år på ponny och det vill vi ju inte. Vem kom på den här ideen?
Vad har ni hört? stämmer det? Är det något det något ridsport funderar på eller något de ska genomföra?" "



Asså seriöst, vad i helvete tänker ridsportförbundet med? Vad har dom för baktanke med detta egentligen?..
Asså deras jävla idéer som dom hittar på hela tiden, dom gör bara ridsporten värre och värre...
Jag missar dessutom också ett år om det blir såhär. Nä, så sjukt arg.
Hoppas verkligen bara detta är ett rykte!

Någon som vet något om detta?

10 dagar kvar!

Nu är det endast 10 dagar kvar till Bohuscupen, jättetaggad! Dock blev det inte så att jag är med i lagklassen men kommer ändå hoppa förklassen + individuellt!
Synd att det är stilbedömning ändå, hade varit roligare med en vanlig A:0/A:0 faktiskt, men ändå bra för då får man ju veta lite mer om det ser bra eller dåligt ut ;)
Men det ska bli kul att tävla bohuscupen för de kommer nog vara rätt många man vet och känner som är där!! Dock kommer inte mamma följa med, får väl se hur det går ... ;)

Sen 2 veckor efter det blir det Lilla edet's regionala hopptävling, då hoppar vi LC+LB! Jättetaggad till det med.
Och sen ytterligare tre veckor blir det Troya horse Arena och då är det LC+LB igen. Och sedan två veckor efter det är det tjörnhoppet. Vet inte vilka klasser det blir då för om vi går till final och jag är med där är det ju LD+5. Men annars får det väl blir LC+LB då också!
Hihi love till tävling!!


Finns dessa kvar ?

Dessa schabrak från JW är verkligen skitsnygga. Slår alla andra JW schabrak!
Speciellt det vit / röda. Det är typ stilrent fast ändå inte? Haha .. Nä jag vet inte, men snygga är dom!!
Undra om de finns kvar nånstans? ...



Nån som vet? :)


en bild ba'

världens bästa ponny , yes. <3


hmmm..

Funderar lite på morgondagen, ifall jag kanske skulle vara lite duktig att ställa klockan på 10 så att jag hinner springa en runda och sedan tvätta schabrak innan jag går upp till stallet.. Det är ju ändå några dagar kvar på lovet så jag hinner ju sova ut om man säger så.
Hade nog varit skönt att få något gjort så det får nog bli så :D


härlig vinterbild..


tävling

 http://proffsponnyn.blogg.se/2012/april/bloggtavling.html#comment
jag är med och tävlar om en JW keps hos amanda sjönnerhem och matilda westervaldt! :D




Wiho detta är en bra dag..

Är heelt slut efter denna dagen!!
Gick upp 9 imorse (skitidigt på ett lov enligt mig) och tog bussen runt tio in till stan, vi var väl där runt 11 och började kolla runt, vi gick först till tessie, fiorucci där och sedan tillbaka till nordstan och kollade där. Hittade 3 par shorts på Gina, jättesnygga! Vi kollade runt lite till där och tog en frapino på espresso house.
Sen gick vi tillbaka till tessie och då köpte jag en jättefin tunika! Ska se om jag orkar ta kort och lägga upp det här på bloggen imorgon! ¨

Va hemma vid fyra och gick direkt upp till stallet!
Tog in mirre och borstade henne en stund och sen bestämde jag mig för att longera henne idag faktiskt! Har ju inga direkt longeringsgrejer utan bara en longerlina som jag använder. Många säger ju att det inte är så bra att longera utan inspänning eller så, eftersom dom oftast då går med spänd hög nacke och dom sänker ryggen.
Men det har faktiskt funkat jättebra utan här. I början är hon lite spänd men i slutet går hon faktiskt helt okej, sänker huvudet och går fint och avslappnat! Det är bra.
Gick ut en promenix sen också, ner till våran gräsmatta sen så fick hon äta lite gräs, haha hon ville inte gå därifrån sen ;)

Ska äta snart, kommer mer update sen!


shopping ohyeah

vi får väl se vad jag kommer hem med ..


SHOPPINNG

Nu är jag och frida nog i nordstan och vandrar runt där, shopping på g yao!
Kommer hem ikv, direkt upp till stallet, bloggen later on! :D

PUSSHEJ


Glömde bort bloggen för ett litet tag

Förlåt för lite sen uppdatering, men glömde bort att jag har en blogg typ..
Men jag är sjukt trött idag, blr att vi får lägga oss tidigt eftersom vi går upp typ 9 imorgon. Goshh det kommer bli jobbbigt när man idag blev VÄCKT halv 12.
Aja, en kul dag i gbg att se fram emot iallafall. Har endel att shoppa för nu, har sparat lite yao!

Ska köpa lite shorts & tunikor som jag kan ha nu till våren/sommaren! kanske ett par jeans också, vemvet...
kommer bli dålig uppdatering imorgon för direkt efter jag har kommit hem ska jag upp till stallet. Får se om de blir ridning eller inte, hade egentligen tänkt vilodag ju men hon var ju så satans pigg igår så hon kanske inte behöver de riktigt ;)
Vi kanske hörs lite senare, eller imorgon.


NU

Nu blir de träning med laget, i regnet..
Vi hörs senare ikväll


hihiiii bilder!


Regnet det bara öser neeer...

Hejsän!!
Hemma från stallet, har ätit och sitter vid soffan nu. Tagga träning! Fast nää, väldigt segt eftersom det regnar så mycket plus att jag är trött plus att jag verkligen inte känner för att spela fotboll.  Men vad ska man göra? Det är ändå två timmar kvar tills vi ska åka så jag ska kolla på nån bra film eller något.

Förut red jag ut med frida, på en överpigg Mirre! Haha, guud hon blev bara piggare och piggare och i slutet så ville hon bara iväg typ.. Fick skritta av en lång stund sen så att hon skulle lugna ner sig lite. Inte så passande med en vilodag imorgon känner jag. Får se hur jag gör, kanske blir ridning imorgon mer faktiskt! Hade inte gjort något!
Men det var ändå en kul uteritt, massa galopparbete och klättring. Blev även lite hopp över vatten, hahaha.. Vi var väl ute i drygt en timma skulle jag tro!

Aja,ska kolla en bra film nu, vi hörs!!


bildbrist nu :(


FFFFFFFFFUUU

hade fixat ordning massa utkast men nu har typ alla försvunnit bara för att dom har varit där förlänge,
blandannat ett ganska långt åsiktsinlägg..

BLIR SÅ SUUUUUUUUUUUUR

.


Gummistövlar á la Kingsland

Kikade in på chevalridsport.se och såg dessa gummistövlar från Kingsland, tyckte dom var riktigt snygga faktiskt, mycket snyggare är HV polos & kanske hunter också till och med.
De var ju inte så farligt dyra heller, kanske köper ett par till hösten! om dom finns kvar då...

Wales gummistövlar navy från Kingsland
Du hittar dom här för 579:-


Godmorgon!

Vaknade utav att frida ringde och väckte mig, ska snart äta frukost lite snabbt och sedan gå upp till stallet.
Vi rider ut idag och det varkar ändå som det är lite bättre väder idag, inte så mörkt men ändå lite regndroppar men vi får hoppas på att de blir uppehåll när vi rider ;)

Jag kommer väl tillbaka sen, ska tvätta lite schabrak tänkte jag. Sen vet jag inte om de va träning eller inte? Vissa säger att de inte skulle vara och vissa säger att det är, hmm...
Och sen bloggar jag såklart ändå :)

vi hörs sen.


veckans fråga



Min är självklart Rolf-Göran Bengtsson, han är kung på det han gör!


blött men härligt ridpass!

Tjenare!
Hemkommen från stallet nu. Usch, vilket väder det är asså! Det har ju regnat hela dagen lixom och varit kallt.. Näj, inte bra på ett lov.

Men iallafall, så red jag ett riktigt härligt dressyrpass på mirre idag, det gick verkligen superbra!
Har ingen ork att berätta ingående just nu, men hade fokus på formen idag att hon skulle vara bra eftergiven och lösgjord. Gjorde några övningar som innehöll volter, övergångar och halter, Och jag får säga att det gick väldans bra! I slutet när jag travade av slappnade hon av jättebra och höjde ryggen fint. Jättenöjd! Gjorde övningarna i både trav och galopp, och såklart skritt när jag hade övergångar osv.
Stretchade efter ridpasset och masserade med kylgele!



Ska tydligen bli pissväder i ett par dagar nu, jättetypiskt verkligen.. Men imorgon blir det uteritt iallafall, klättring och mycket galopparbete hade jag tänkt! Frida följer med. :)
Jappjapp, nu ska jag ha en bra kväll. Vi hörs säkert snart igen!


Denna veckaaan


har säkert glömt något, men jaa...


Till stallet

Hinner inte blogga mer förän ikväll, emma har varit här och jag har ätit påskmiddag hos farmor och nu ska jag upp till stallet och rida ett dressyrpass på mirre. Skulle egentligen ridit ut men det blev inte så nu. Tar de imon istället!

Vi hörs later on ..


hahah ååhåh


från och med NU

Från och med nu ska jag bli MYCKET bättre på att planera Mirres träningsschema. Till den nivån vi vill komma krävs det ändå lite, vi kan inte rida runt och inte veta vad vi gör? Brukar typ planera precis innan vi rider vad vi ska göra, och tänker att detta blir bra men jag har oftast ingen aning om vad vi tränar på egentligen. 

Jag ska planera Mirres träningsvecka varje söndag, för kommande vecka då såklart. Ska vara väl igenomtänkt och och ska veta just vad vi tränar. Och mycket allsidig träning! Dessutom ska vi försöka komma iväg på mer träningar. Och sen ska jag även stretcha henne mer och massera med kylgele om det har varit ett extra hårt ridpass.
Yepp, det blir bra ^^  


hon ska bli mycket vältränad!!


här finns bloggen och jag

FÖLJ BLOGGEN PÅ BLOGLOVIN - HÄR
missa inga blogginlägg!

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM - icarlsbogard
lägger upp bilder på vad jag gör, kanske grejer ni inte får läsa om här

LÄGG TILL MIG PÅ FACEBOOK - Ida Carlsbogård
accepterar dock inte personer jag inte vet vilka dom är, men skriv att du är bloggläsare om du vet att jag inte vet vem du är :)


Påsklov ♥

En underbart härlig känsla att vakna upp och inse att det är påsklov.


ÄNTLIGEN, äntligen äntligen!!

Nu har jag precis ätit lite goda våfflor, tagit på mig myskläder och satt mig vid datorn för att blogga för ER. Faktiskt ganska skönt att vara hemma, har saknat både min egna säng och absolut mest Mirre! Hemskt att vara borta från henne så länge alltså!

Fick vänta i en timma innan jag fick gå upp till stallet för mormor och morfar skulle komma och hälsa på, men sedan skyndade jag mig upp! Lilly och dom hade redan mockat så jag tog in henne direkt. När jag kom i hagen så såg man i hennes ögon att hon tänkte typ " ååh, här kommer hon med godiset", haha jättesöt ;)
Borstade henne ett tag och myste med henne! Sedan gick jag ut på en promenad på kanske en halvtimma, och guud vad pigg hon var. Örorna rätt fram så travade hon brevid mig, sötnosen :') Men det var en skön promenad för både henne och mig tror jag.
Nästa vecka blir det hårdträning, kommer rida varje dag utan på onsdag. Ska även på hoppträning på söndag, de kanske jag har sagt? Kommer inte kunna rida så mycket v. 16 eftersom jag har prao då, och iochmed att de är tävling den veckan så måste hon bli genomriden och "genom"hoppad innan den, så blir det lite lugnare v. 16. För jag vet inte riktigt hur mitt schema kommer vara.

Några skulle komma hit nu, en snabbis bara, sen ska jag kolla på film och bara ta det lugnt.
Kommer mer update imorgon, pussshej!


bebiseen <3 <3 <3


Åker hem imorgon

Har precis varit ute och ätit en god middag, vi ska lägga oss ganska tidigt idag för de blir att vi åker vid 6 imorgon.. Denna veckan har gått otroligt fort, och de har varit underbart väder och vi har åkt jättemycket skidor! Underbaaart <3

Men imorgon då åker vi hem , kommer säkert blogga på kvällen imorgon men jag går upp till stallet när vi kommer hem, lilly skulle nog rida men jag går upp och gosar med henne iallafall! Vet dock inte vilken tid vi kommer hem, det beror lite på hur bilresan går.
Aja, ska snart borsta tänderna och så. Hörs imorgon!!

 
saknad!!!


Påskafton

GLAD PÅSK!


fin bild som frida gjorde åt mig ^^


Instagram!!!

Haha äntligen liksom .. icarlsbogard @ instagram FÖLJ

OHYYEEESSS

Kommer antagligen vara med i laget första omgången av bohuscupen :D Jättekul ju!
Dock förstördes min andra plan , Sveland Cup då det var cup den dagen den andra omgången var, åhhhh blir så sur på denhär jäkla fotbollen... Men kommer ändå vara med och tävla den 6:e maj i Lilla edet. Hope so, annars blir jag sur.

Men istället för Bohuscupen omg. 2 blir det kanske antingen Lerumortens lokala hopptävling eller KHSK's regionala på Troya! Troya hade ju absolut vart bäst.  
Åh, längtar verkligen till tävling :D:D:D:D


Tävling

Jag är med och tävlar om ett par tävlingssridbyxor här!


love the life you live

Hejsan! :D
Hur har ni det? Jag har det bara bra iallafall. Det har varit toppenväder hela dagen idag också och det var kvällsåkning idag också så vi kom in nu. Härligt! Älskar verkligen att åka skidor, det är jätteroligt verkligen :D

Nu är det bara torsdag, fredag och lördag kvar - på söndag åker vi hem! Jag skulle tro att vi är hemma runt 7-8? Beror ju på när vi åker härifrån. Kanske tidigare, kanske senare. Men i vilket fall ska jag upp och hälsa på Mirre när jag kommer hem!
Veckan har ändå gått rätt snabbt ändå? Jättebra, hehe. Längtar till påsklovet, ska bli nice! Iofs har jag nästan lov nu med ;)

Aja, nu ska jag äta korv med bröd som kvällsmat, vi hörs om någon dag.
pusshej


så sann!


1 år sedan

Idag är det exakt ett år sedan min bästavän fick tas ifrån mig, Aluette
loved you once
love you still
always have
always will



hoppas du har de bra där du är nu . R.I.P ♥♥♥




hallooj!

Här kommer ett litet inlägg! :D
Har åkt skidor hela dagen, har varit toppenväder! Ganska kallt men ändå soligt, och det har snöat lite imellanåt! Perfektoo. Backarna är jättehärliga verkligen, dock är inte alla öppna eftersom det är lite snö.. Men de flesta är öppna iallafall, många röda & svara, de gillas! 
Nu har jag duschat och idag ska vi ner och bowla, jag vet inte om vi kanske äter först men det ska vi göra iallafall. Sen blir det väl att vi spelar kort eller något ikväll! :D

Saknar Mirre jättemycket nu, men Lilly hade hoppat henne lite igår och det hade gått jättebra :D Så det är ju bra att Mirre får motion iallafall och blir omskött. 
Btw så blir det hoppträning igen på påsklovet, 15:e april var det en på Lunden. Sandra Svensson tror jag hon hette som skulle komma och träna oss! Jättekul, frida skulle också med då så då får Mumin & Mirre samåka. Vi har ju ridit endel tillsammans så det ska nog gå bra, tar ju bara 5 minuter dit liksom. Men vi ska provlasta med båda två en gång för säkerhetsskull. 

Jaop, men nu ska jag vara social, hehe. Hejdå och ha de fint. 

  


1:a april

Idag är det första april, har ni lurat någon eller blivit lurade?
Berätta!


RSS 2.0