Bonde söker fru..

Haha sitter och kollar på bonde söker fru? Ähm, dom är på resa med dom som bonden har valt..
Ska även snart börja plocka fram lite julpynt som jag ska ha i rummet, kul ;) Sedan ska jag p l u g g a  no ! Jag måste verkligen göra det idag, vi har prov på fredag.. 

Idag red jag ett ridpass i paddocken. Hon var oerhört pigg idag med, kom ju knappt upp för hon kunde inte stå still, men sedan när jag kom upp så skritta vi i en kvart, trava i en kvart, och sen skritta av i 10 minuter ungefär. Hon var jättefin idag med, kanske inte lika mjuk idag, lite stel i högersidan men det släppte nästan helt i slutet. Så det var ett bra ridpass ändå! :) 

 
Bebisen <3

Detta blir nog det sista inlägget för idag, bloggar mer i skolan imorgon!
// ida carlsbogård


Idol på fredag!

Ska till scandi på idol på fredag! Med carro <3
Fick biljetterna genom mammas jobb, vet inte riktigt var vi sitter men vi får väl hoppas att vi är med på tv :D haha..

Ska bli riktigt nice!


ny header igen!

Gjorde en ny header igen, blev hyfsat nöjd så denna får vara en stund, tills jag får nya idéer!
- vad tycker ni ?


<3

Du är det finaste jag har,
jag älskar dig.


Men tjaaaaaaa

Har precis ätit, asgod mat! Melon, ostbitar, keso, kyckling och pasta var det blandannant idag, fifan vad gött det va!
Ska snart ha bild, ska börja göra på en ny header. Är inte alls nöjd med den jag har nu.. Aa, vi har att man ska redigera bilder och sånt i nått redigeringsprogram men jag det är ju typ samma sak ;)

Några bilder jag tog precis, bjuder !









Ska hem sen och rida :D Blir ett pass i paddocken tror jag!
// Ida Carlsbogård


Dagens och gårdagens ridpass!

Gårdagens ridpass: Igår red jag fram i skritt i ca. 15 minuter. Lång tygel och kort tygel. Gjorde lite fram&bakdelsvändningar och skritta över bommar. Sedan travade vi 10 minuter, med en kort paus efter 5 minuter och sen travade vi vidare. Idag jobbade vi lite mer med formen, försökte göra en "medveten" form eftersom innan har jag liksom bara haft kort tygel och haft händerna i normal position och låtit henne trava på, men idag jobbade jag henne lite mer på volterna. Hon gick jättefint och jag var jättenöjd! Avslutade med att skritta över bommarna ett par gånger och sen skrittade jag av henne. Hon var pigg och glad!

¨

Dagens ridpass: Idag blev det en tur ut först. För att klättra lite i backarna. Vi tog även en liten trav ute på vägen. Dock blev hon lite övertaggad så hon typ galopperade på stället så jag skrittade tillbaks till paddocken och trava där i 10 minuter. Hon var HUR FIN SOM HELST! Behövde bara sitta där och hålla stadig hand och hon gick verkligen hur fint som helst, hade kunnat rida i evighet, men det gick ju inte nu då. Åh, det var helt underbart att rida! Skitnöjd med ridpasset idag! :)
Så idag började vi alltså trava 15 minuter (ute+paddocken), så nu är det ca. 2 veckor kvar tills vi får börja galoppera! Hoppas snön håller sig borta tills dess, faktiskt ;)

vi är på g.
// ida carlsbogård


Outfit



En riktigt snygg outfit, vad tycker ni?
Hade nog passat bäst till en skimmel!

/idacarlsbogård 


Mentorlektion & EA

Hejsän!

Sitter på en tråkig EA lektion! Hehe fast den är ju inte sådär jättetråkig nu när jag har min älskade dator :3 Men en webcaaaaaam gör det ännu lite roligare denna stund..






haha söt carro!

Kommer ett inlägg om dagens ridpass senare!
// ida carlsbogård


Pay & Jump

På söndag anordnas det en Adventshoppning på Lundens Gård Ridskola (http://lundensridskola.se), men rids som en Pay and Jump. Det är en "tävling" som anordnas både med ridskolan och ridklubben, båda är delaktiga i det.
Ska vara med då, fast inte med min egna pålle. Tänkte först att jag kanske kan skippa det och bara vara med och kolla och fota men är med ändå! Det kan vara kul.

Är med på lektionshäst. Det blir antingen Rainbow, Totte eller Alva :) Tror jag ska hoppa 70cm eller något, har inte bestämt mig än..
Men det är även ett tips för er som har en egen häst/ponny som är sugna att åka på en Pay and Jump. Information och därefter startlistor kommer att komma ut på http://lundensridskola.se. Kan verkligen rekomendera er att åka dit! Ligger 15 min norr om Kungälv.  
- någon som kommer och kollar/fotar?

// ida carlsbogård 


Min jacka

Fick hem min nya jacka igår!
Provade den och den satt jättebra och den verkar varm och skön.
Får väl se hur länge den håller och hur den är att rida i! ;)
// ida carlsbogård

KINGSLAAND <3

Åh, vad jag älskar Kingsland. Så fiiiiiint!
Om jag vann typ hundratusen idag hade jag bara shoppat kingslandsaker, LÄTTT
KINGSLAND (L)(L)(L)(L)(L)(L)

28 november

Hej på er!

Berit blåste väldigt mycket mer igår hemma hos oss så strömmen gick så jag kunde inte blogga då! Därför det inte kom mer inlägg under kvällen.
Nu är jag i skolan, har haft två lektioner, två prov. SO och Spanska, det gick skitbra på SO:n men inte lika bra på spanskan, brukar änna va tvärtom typ :)
Ska rida idag när jag kommer hem och sedan plugga lite och blogga såklart. Gör lite roliga tidinställda inlägg under dagen!
Nu ska jag snart ha NO, wooooaw
vi hörss!


bjuder på dessa smexiga bilder igen!



Mimershallen snart!

Ska äta och snart drar jag till Mimershallen för att kolla på innebandy SM , Erika och dom spelar :D 

Var på konfan förut, my gooosh kommer aldrig klara att gå till kyrkan och gå på gudstjänst 15 gånger! Hahaha jag fattar ändå inget liksom ?! Aja, längtar till lägrerna och till själva konfirmationen när man får pengar och presenter ;) 
Sen gick jag till stallet. Shiet vad det blåste,så det blev ingen ridning idag faktiskt. Tror hon hade blivit rädd för allt och alla och typ hoppat ur skinnet xd Så jag hoppade över det idag men rider imorgon! 

Det är skola imon igen, great... Spanska prov som jag borde öva lite mer på ;) 
 Vi hörs sen!



btw, tycker ni att jag ska göra en annan header?

// ida carlsbogård


Första advent

Idag är det första advent.
Ska till kyrkan på konfirmationsmöte!
"När första ljuset brinner
står julens dörr på glänt
och alla människor får glädjas
att fira få advent"




Länkbyte

Ska göra ett länkbyte med min vackra kusin. (Hon är bäst)
Besök hennes blogg nu nu nu nu nu.
http://nattstad.se/jennyisabel
gulligos kusin <3

galet fina bilder

Hos min kusin, galet fina bilder känner jag!
HAHAH, ne vi är inte seriösa ;)
finfint!

Hos min kusin!

Nu ska vi snart äta här, tänkte bara säga det :3
Amandas dansuppvisning var göödii.
Ridpasset berättar jag om senare!
huungrig!
hejdå!

Paaket!

Ska hämta ut min nya jacka som jag beställde från hööks för några dagar sen!
Den hade redan kommit :)
Ska hämta ut den sen..
Dunjacka Gazelle CRW.

Godmorgon!

Gomorron gomorron!
Nu har jag precis vaknat, inte gjort något annat än att sätta på datorn. Ska äta frukost och sånt sen ska jag upp till stallet och rida min lilla pålle. Ska rida ut en kort sväng och sen lite i paddocken. Ca. 20 min skritt och 10 min trav :) Trava på bara, inte några krav på form osv.
Sedan ska jag på min systers dansuppvisning halv 3 och sedan hem till mina kusiner i Kärra och äta middag med dom där! Ganska fullspäckat om ni frågar mig.
Imon ska jag på informationsmöte till konfirmationen! Ska gå sommarläger där. Och det är första advent också. Om jag hinner efter stallet så ska jag till Mimershallen och kolla på SM i innebandy. Det är erikas lag som spelar!



Nu när jag äntligen har börjat blogga igen, har ni några tips vad jag kan blogga om?! Som ni vill läsa, t.ex. åsikter, outfits, hiss&diss ?
NI bestämmer

/ ida carlsbogård

Sådärja!

Nu börjar det likna något, eller hur?
Saknar att blogga alldeles för mycket, och jag vet inte hur det blir med min och Felicias blogg faktiskt och nu när jag ändå har en dator både hemma och i skolan så har jag ju mycket tid till att fixa tidinställda till de dagar jag inte hinner och sånt!
Så nu hoppas jag verkligen att det rullar på detta! :)
Hur är det med min lilla pålle då? Jo, ni som inte hängt med här, så fick hon ju en spark i hagen fem dagar efter vi hade fått hem henne (29 september) och fick åka med henne till Skara djurklinik där hon fick vara i drygt en vecka. Efter det skrittade vi i fem veckor. för hand 3 veckor och uppsuttet två. Benet har läkt jättebra och det är 99% säkert att det inte kan "komma tillbaka", dvs svullet eller hälta. Just idag började vi trava i 10 minuter. Vi började att trava för precis en vecka sedan! Vi ska öka med 5 minuter var 5:e dag enligt schema. Dock blev det idag att vi började trava eftersom hon har fått två vilodagar onsdag & torsdag.
Men detta kommer förhoppningsvis gå toppen och ca. 18 december kommer vi börjat galoppera igen om allt har gått som det ska! Sen får vi se när vi kan börja hoppa osv. men kan tänka mig att det blir efter jullovet någon gång.
Men nu mår hon toppen, och hon är superdupermega pigg varje dag!
Ska bli riktigt kul att blogga här igen nu :') Var beredda på uppdatering!
Kan ju tillägga att min ridskola nu har startat en klubb! Lundens ridklubb, och jag sitter med i ungdomssektionen tillsammans med Erika! Det ska bli fettkul att göra olika aktiviteter! Så ni medlemmar som är med där får redan snart en aktivitet som ni kan delta i ;)
/ ida carlsbogård

NATTSTAD.SE

NY BLOGG .

http://nattstad.se/classicalpony
http://nattstad.se/classicalpony
http://nattstad.se/classicalpony
http://nattstad.se/classicalpony
http://nattstad.se/classicalpony
http://nattstad.se/classicalpony
http://nattstad.se/classicalpony
http://nattstad.se/classicalpony
http://nattstad.se/classicalpony
http://nattstad.se/classicalpony
http://nattstad.se/classicalpony
http://nattstad.se/classicalpony
http://nattstad.se/classicalpony
http://nattstad.se/classicalpony
http://nattstad.se/classicalpony

Felicia startade den, hänger på! forsätt läs där istället. Dock ska ny header osv fixas, men uppdaterar däääääär.
pusshej, kanske kommer tillbaks , vemvet?
// ida carlsbogååård


in denmaaark

Hej, mit navn er Ida, og nu sidder jeg på mit værelse i et hus beliggende Lalandia placeret i Danmark. Vi vil snart bowle, og det vil være sjovt!

Men tjena på er!
Har inte orkat eller haft tid att blogga under tiden jag har varit här i Danmark.. Vi har i princip badat och ätit hela dagarna, och sovit! Vi bor i ett stort hus som ligger nån kilometer från själva "centrum" med Fridas familj. De två andra familjerna som är med bor i ett hus brevid. Det är kul att vara här, vi badar ju och vi åker typ "wildride" eller forsen som vi kallar den hela tiden, det är den roligaste här på Lalandia, inte sådär jättelång men rolig. Det är inte nån rutchbana utan alla får åka samtidigt så den är ganska vild, men rolig :D Man blir ganska rädd när det kommer typ massvis med tjocka människor efter sig.
Har massor med blåmärken, ont i knäna och sånt, HAHA, man slår i sig ganska mycket när man åker den! Men det får man tåla ;)

Vi åker ju hem imon. Det blir typ på kvällen, vi ska bada en stund imån med. Längtar efter att komma hem till Mirre! Dom hade släppt ut Mirre med de andra hästarna en kort stund och det hade gått jättebra! Wiho, på söndag ska jag börja rida henne :')
Felicia flyttar in i stallet med naddel nån gång nästa vecka också! :D Kommer bli helgrymt.
btw kommer det bli en förändring snart, som ni antingen kommer tycka bli bra eller dåligt! Jag tror iaf att det kommer bli ganska bra.
D** ** s* *** *** *c* **l**** **n*** *o**** *t* **r** ****** *å ********.
HAHAH lite ledtrådar där jag skrev förändringen xD

Vi hörs när jag kommer hem!
puisshejjj


Sista inlägget!

Hej, hinner inte fixa några mer inlägg idag eller tidinställda tills på ons-lör...
Har packat och håller på att "fira" min syster för att hon fyller år imon men vi åker till Danmark tidigt imon, vid 6-tiden.

Mirre gick jag ut med idag, sista gången somsagt :') På söndag ska hon börja ridas, dock skritt i de första två veckorna men det är alltid lite roligare att sitta på henne ju :) Haha, men mamma ska gå med henne de dagar som jag är borta iaf.
Kommer sakna Mirre medans jag är borta...<3
Vet inte vad jag ska skriva mer, men vi hörs på söndag när jag kommer hem! Dock så kommer pappa ha med sig sin dator så det kanske blir lite bloggning ändå när jag är därnere, det trorr jag nog !


<3

// Ida


Godmorgon!

Hehe, eller vad man ska säga :3
Jag och Carro vaknade typ vid halv 12, åt frukost och snart ska vi fixa oss för vi ska ta tio över 1 bussen till kungälv för jag ska köpa  en present till min syster som fyller år imon.
Sen ska jag hem och packa allt för imon! Har inte packat något än.. Och sen ska jag upp till stallet och gå ut med Mirre för sista gången innan hon ska börja ridas när jag kommer hem igen! :D
Aa, kommer säkert fler inlägg ikväll , ska även försöka fixa lite tidinställda i några dagar så att ni får lite att läsa iaf.
Okej, ha det bra sålänge!


fick bli denna bilden!

// Ida

RSS 2.0