godnatt på er

Ska sova nu! Mareen mår bra just nu, efter operationen ... Hoppas verkligen ätt det kommer hålla i sig!! Imon ska jag spela match en sen ska Emma sova hos mig :) Godnatt! :*

True words

MAN KOMMER ALDRIG FÖRST, OM MAN GÅR I ANDRAS FOTSPÅR.
ATT VÅGA ÄR ATT FÖLORA EN FOTFÄSTET EN LITEN STUND, ATT INTE VÅGA ÄR ATT FÖLORA SIG SJÄLV.

True words, värt att tänka på!


Goda besked

Pratade precis med Mami, som hade pratat med veterinären förut!
Dom hade spolat i leden och gått in och kollat där, och det såg någorlunda bra ut!
Hon var knappt halt heller. Så läget nu är bra iaf! Men annars mår hon relativt bra.
Hoppas det håller i sig...


Gör inte så mycket nu, ska städa transportern sen för han aldrig göra det igår och sen ska jag upp och mocka och rida tova!
Just nu:


Sjukt gooo

Det här är fan inte sant

Sitter hemma nu, kom hem sent igår så jag orkade helt enkelt inte att gå till skolan idag.

Men kan ju berätta varför vi kom hem så sent.
Kom hem från skolan och kollade till Mareen, såg att hon gick i hagen. Gick hem och åt och sen upp till stallet och mocka och sånt. Max 1 timme. Skulle gå ut och hämta henne. Men hon ville inte gå med. Jag kollade på ena sidan ifall det var något. Ingetning, men andra. Förihelvete vad jag blev rädd! Ett litet sår och  det var jätteuppsvullet och jag trodde verkligen det var en fraktur. Jag ringde pappa så han kom direkt.

Vi gick upp med henne, och då gick hon faktiskt helt okej, man såg ju att hon halta men hon kunde ju iallafall stödja på benet. När vi tog in henne tvättade vi såret och så. Sen började det spruta en klar vätska, som visade sig vara ledvätska. Vi ringde veterinären och hon kom nästan direkt. Och denhär ledvätskan var inge bra :( Hon kunde sticka en hård sticka rätt in i leden. Så kapseln har gått isönder.  Veterinären sa att vi skulle åka till Skara djurklinik på direkten, och klockan var ju ändå 7 och det skulle ta ett tag att åka dit. Men vi gjorde det iallafall.
Veterinären som var där var helt säker på att hon skulle få stanna där i minst 2-3 veckor.

Och vi kom fram sedan då, hon var helt lugn och vi fick visa henne i skritt och trav och hon gick helt okej där med. Dom berättade om vad de skulle göra, spola i lederna och ge henne olika antibiotiker varje dag. Vi hade en fördel att det var såpas färskt så det har antagligen inte kommit in några bakterier, men ifall det inte funkar att få bort bakterier och allt annat finns det inte mycket dom kan göra sen..
Men vi lämna henne där, men ändå med goda ord från den veterinären men de orden kan ändras under helgen, det beror helt på hur hon svarar på medicinerna!
Detta var alltså en allvarlig skada..

Usch, detta var inget kul asså... Men jag hoppas på det bästa! Om hon nu skulle komma tillbaka ska hon vila i 2 månader ungefär..


älskar dej tjejen<3  Du måste bli bra!!


markarbete onsdag

Här kommer några få bilder från markarbetet igår,
dock blev det få bilder för min syster va väl sådär på att ta kort så de flesta blev suddiga och typ på halva Mirre hehe :)

Men här kommer några iaf, bara en på ett "hopp".











Charmig bild!<3


Gårdagens outfit


Gårdagens outfit:

Mareen:
Schabrak - Fick med
Sadel - Dominus (stavning?)
Magplatta - GlenGordon
Martingal - GlenGordon
Benskydd - Veredus
Träns - Vetej

Jag:
Ridstövlar - Hööks
Ridbyxor - johnwhitaker
Tröja - Ullared
Ridväst - Roping
Handskar - ingenaning
Spö - Trehästar
Hjälm - Lamicell


SPANSKA

tjaa.
Ellinor är just nu asarg på mig för jag håller på med datorn, och jag hjälper inte till och vi ska revovisa snart!!
ÅHHHHH
HEJDÅ


tjaoo, tidinst.

tidinställt.
_______________________________________________________________________
heej,
detta inlägget e då tidinställt men vi denna tiden har jag nog precis ridit fina Mirre och är påväg till Lunden för att rida dressyrlektion!
Detta blir det sista inlägget för idag doe , kommer mer imoN :D

ha det fint .


bild på favvotjejen (L)(L)(L)(L)(L)(L)


(L)


du och jag mot världen nu, du och ja ...


veckans ridschema


godermorgen

Sitter i skolan just nu , yeyy ..
sjukt trött idag, och ska ha mattelektion snart :( En aslång också, fml

Det som glädjer mig mer är att jag sen ska hem och rida på fina Mirre och senare rida på lunden :)
Götttiii . 

 


min dag!

tjaaaaaa-a-a :DDD
Min dag har varit riktigt chill, några chill lektioner och sen resten på kongevi och kolla på km:et , det var ju typ alla skolor från kungälv där och jag träffa några goaa ytterbyare som jag inte träffat på ett tag, det var ruuligt!
Men våran skola kom sist , hehe sämst.

Nu kom jag iaf precis hem från stallet, Mirre hade vilodag idag så jag mockade och så och sen tog jag in henne och borstade en liten stund :) Gosade och så <3
om en stund ska jag på fotbolltsträning, a w e s o m e .


Bild i repris på min fina (L)

tjaaråååå


söta bilder! ♥








Foto: Ebba Jennerfors
Tänk att hon är min...


min finfina tjej<3

underbart det är att vara ponnyägare igen!

Idag red ja ut med Lilly i skogen, det var lite småmörkt men vi tog på oss massa reflexer och sånt så det funka helt okej! Första gången jag red ut på Mirre och jag kan säga att hon bara gick fram, fram, fram :D Hihi, vi tog några galopper där det var någorlunda ljust på nån väg. Vi susade fram!
Sedan red jag en pyttestund i paddocken, travade lite och hon var superpigg, men gick helt otroligt fint! Det var inte mycket att göra, helt super asså.
Sedan var lilly snäll att ställa upp ett pyttepytte hinder som vi skutta över ett par gånger bara för att känna på det, kändes bra! :D Glad över att ha belysning i paddocken aso!


Tog aldrig några bilder för det regna ju och det blev mörkt oså,,
men några andra som hennes förra ägare har tagit som jag hitta!




Söt eller vad?!?!?!


@ skuuuulan

Sitter just nu i skolan och har no, men är klar med min grej så slänger in ett litet inlägg!

Gårdagens ridpass: red ju Mirre (nya smeknamnet !) igår och det blev ungefär ett likadant pass som i lördags. Joggade runt och hon kändes mycket mer avspänd idag! Tog lite galopp och gjorde galoppombyten, hon byter jätteduktigt men rusar iväg lite efter, men det är en träningssak! Sedan gjorde jag även lite skänkelvikningar och skolor imellanåt. Bra ridpass, mycket nöjd med min lilla tjej!<3

Idag ska det bli ett ridpass igen, ska prova hoppa lite tror jag! :) Ska även till Trehästar direkt efter skolan och köpa foder och även en ny hjälm och lite nödvändiga grejer och kanske nått onödvändigt också, brukar ju alltid bli så ;) Blir nog lite bilder idag ocksåå på ridpasset :D  
Sedan blir det en vilodag på tisdag..

ha d


oavgjort

Spelade oavgjort idag mot de som ledde serien, vi gjorde ett mål i andra halvlek och sen typ 1 minut efter kvitterar dom.. Fyfan vad jag blev sur! Men dom trodde ju också att de har vunnit serien men så är det inte, vi har fortfarande chans :) vi ligger ju tvåa..

Ska alldeles snart upp till min ponny och rida henne, vet inte var jag ska rida men hoppas det blir en uteritt med Pia :) Ska borsta och rykta henne riktigt länge.. Håller på att fixa hennes foderstat också, mycket funderingar över den ;)
höres .


lycklig tjej

Seriöst, världens bästa dag!
Fick hem världens finaste Mareen (haha, så stavades hon xd) idag vid 10, såå fin är hon!!! Helt lugn när hon kom, gick runt och kolla läget, betade lite gräs och sen släpptes hon ihop med de andra. De var lixom inget speciellt som hände, inget dramatsikt :)

Tog in henne en timma efter ungefär och red henne en stund i paddocken (hade fått tips att göra det) och hon var otroligt pigg! Men lite spänd också, men det förstår man ju. Jogga henne lite och så, mest  för att röra sig! Sen skrittade vi ut en liten stund. Imorgon planeras en uteritt med Pia :D Myste med henne , är världens lyckligaste nu! Så himla fin är hon<3 
Fick med massa fina grejer, glengordon magplatta, glengordon martingal, lamicell schabrak , veredus och eskadron skydd och eskadron benlindor o massor! Hihihii  
Nu är det även bestämt att jag ska gå på fredagen (hela) med lill på GBG hs , kommer bli nice :D


fina tjejen!<3

Just nu sitter jag i knarta på romevi, med hela goa laget, vi har typ träning/mysläger , match imorgon! 
puss
 


till stallet

Ska upp till stallet och rida nu, tova ska ridas! :D
ikväll blir det myys!

pusshej

 


lunchrast, dålig update btw

Hej på er!
Sorry för dålig update, men har inte haft tid :)
Skolan igår, sen åkte jag hem till erika och sen på kvällen kollade jag på våran träning! Får ju inte vara med än pga. tån..
Imorgon kommer Merene ,längtar :DDDDDDD
Sen är det även träningsläger eller vad man ska kalla det , för vi ska bara träna en träning, kolla på en match, och sen typ mysa och kolla på film :D Sen på söndagen ska vi spela match vid 12 och sedan ska jag hem och rida Merene antagligen!



GBG HS 2012

Nån mer än jag som längtar sjukt mycket till Göteborg HS 2012?
Det gör jag!!

Jag ska shoppa jättemycket, har börjat spara till det nu, har bestämt mig för att inte köpa sådär jättemycket, bara nödvändiga saker hehe ;) Ska inhandla mest av tävlingsoutfiten på mässan tror jag också!
Kommer nog bli grymt asså


det är klart!!

Nu är det bestämt att Merene kommer på lördag förmiddag :D
helt amazing!<3
så nu är det helt bestämt, med allting! nästintill min asså..

Senare är det hoppträning på Lunden, Erika ska även med dåå ju!
Härligthärligt,
Så jag får vänta tills på lördag nu , men huvudsaken är ju aatt hon kommer komma :D

pusshejjj


planerar

Planerar kommande års tävlingsoutfit til mig och Merene :DDD
Haha, funderar på denna som är nedanför, limegrön!

men jag vet inte ifall det skulle passa?
Vilken färg tycker ni fuxar skulle passa i?`kom med förslag.

Ser dock inte ut som att de är i samma nyans, men på vissa bilder ser dem ljusare ut och vissa mörkare, men limegrönt är allt! Kragen på kavajen kanske inte passade in men försökte få ihop en hyfsad outfit som inte skulle kosta hela jävla plånboken :))
Det mesta kommer nog inhandlas på GBG hs till vintern! Det bästa e att jag har kollat upp var man kan köpa allt så nu kommer det nog verkligen bli av!  


tror det kommer bli bra!

En annan outfit som jag har tänkt, jag har ju mitt vita schabrak med guldkanter och mina guldboots och guldspö :D Haha, och sen en rosa outfit har jag också, fast den är nog mer dressyraktig men ändå :D Tror detta kommer bli awesome!
Längtar till merene kommer hem :D


tja

Hejhej.
Sitter nu i skolan , engelskaarbete helt själv eftersom carro är typ sjuk eller nått? deprimerande..
Har inte fått reda på än om Mereene kommer idag eller till helgen ;)

VI HÖRRSSS


LYCKLIG CHEYYYYY

H e j j h o p p!
Glad tjej här, eller, mycket glad snarare!

Mereene gick igenom besiktingen så nu är hon alldeles snart min, hon skulle ju ha kommit idag, men så har dom bara hon & en häst till och den ena hästen skulle inte få stå själv så dom kunde tyvärr itne komma idag men antagligen imorgon eller till helgen!
Så jävla glad, dethär är underbart.

Gick ju upp och fixa massa i stallet idag och Pia & Lilly var där och vi snacka länge och det kändes lixom så braa, vi snackade om att vi ska köpa nya hinder och masssooor med annat, och eftersom anne har flyttat så får jag lite mer plats med mina grejer :3 Hihi, men aa det kändes som vi var ett riktigt "stallgäng" igen!
Så om en vecka har jag antagligen min ponny i stallet och ridit den några gånger :D


åh, vilken känsla jag har nu!!!!
bara denna bilden jag har på henne nu, kommer fler senare när hon kommer  h e m..


<3


I only wish the best for you, m y  f r i e n d.


gästbloggat

tjatja,
engelska lektin här yaaoo och sitter brevid två töntar, Suzan och Carro! c h i l l i d i l l
 Jag och carro jobbar om New york, det blir najjjs

Men vi hörs senare,
btw det blir ingen paus som ni kanske märker, saknar den efter en minut redan..



:D
life is for living, byeeee


@ school

hejhej,
Sitter just nu på so lektion, vi har typ en vikarie och vi ska läsa på till so-provet på torsdag, men har gjort det massa nu sååå jag orkar inteee längre! Hihihih
Längtar till efter skolan, mellan 2-4 får jag reda på hur det blir med Merene, fatta vad jag är NERVÖS!!!!!

hoppas på det bästa,
Ska iallafall fixa lite grejjs i stallet.


underbar, bild i repris för 100:e gången..


imorgon

Imorgon kommer Merene hem om allt går som det ska!
l y c k l i g


Sveriges stolthet

Sveriges stolthet.
Vem kan detta vara?
Jo, Rolf-Göran Bengtsson såklart!

Sån känsla han har i ridningen, fina hästar! Han var helt klart värd Em-guldet, han är så duktig!
De var helt klart värd det, Ninja La Silla & Roffe.
Vi ska se upp till han, och en dag ska jag bli lika bra som han!

S v e r i g e s  s t o l t h e t : R O L F - G Ö R A N  B E N G T S S O N


Jag, roffe och erika för två år sen på GBG hs!


Som gjorda för varann (L)


bloggpaus!,igen

heej!
Tyvärr så ska jag köra på en bloggpaus igen, känner att jag inte riktigt orkar med att blogga just nu. Kommer säkert komma igång sen igen om kanske två-tre dagar, brukar ju inte kunna hålla mig borta längre ;)

Det blir lixom så tråkiga inlägg, bara va jag gör varje dag.. läsvärda är det inte ens att tala om!
men ja, vi får väl se när jag kommer tillbaka :)


hemmA igeN!

Hejhej! :)
Nu är jag hemma igen, det var jättetrevligt&roligt på majas tjejkväll :D Det var ju mycket fotbollstjejer från alla möjliga lag i göteborg och även några från danmarkslägret i somras! Roligt att träffa de igen (L)

Imorgon ska jag och mamma göra ordning i stallet, skura boxen och så och fixa ordning!
På måndag ska jag operera min tå :''(((((((( kommer dö.  Sen ifall jag överlever ska vi åka till trehästar och köpa en hjälm till mej och saltsten och ev något mer! :)

hörs imon


Påväg hem

Tja, påväg hem från matchen, vi förlora tyvärr med 1-0 men vi spela på grus och vi är inte vana vid det så vi förlora lite på det .. Men annars var den en bra match :) ska hem nu och vila sen kl 6 ska jag till ytterby och Majas tjejkväll!:) imorgon blir en slappdag typ, eller jag och mamma ska upp och fixa i stallet men inte mer ;) vi hörs ikväll!

fml

Var hos läkarn idag med min fkn tå, ska opereera bort en del av nageln på måndag :(
Dom ska bedöva den och så, men jag är jätterädd för om det kommer göra jätteont och jag har aldrig opererats innan heller !!
usch,

Men iallafall så kanske ni fattade inlägget innan?
Merene ska göra en veterinärbesiktning sen är hon kanske min .....
a w e s o m e

Förutom min tå är mitt liv just nu väldigt perfekt.


finfina ponnyy!


KAN INTE

... beskriva känslan just nu!
men tänk om..


<3


BTW

TACK för alla kommentarer, ni gör så att jag vill fortsätta blogga!
det är guldvärt,

Men ni vill verkligen inte ha en frågestund?
ta er en minut och kommentera det tack (L)


sådärja

Nu funkar internet normalt igen, (a)
Haha, men nu är det bara ca. 45 minuter kvar innan vi drar till bollebygd och provrider ponnyn! :)
Ska bli dunderkul, och denhär ponnyn låter ju också skitbra!


aa, ni ser ju färgen iallafall?

Men ni får ha det bäst så hörs vi imon.


internet är segt

Tjaa
sitter hos mamma på lisse igen, ska vid halv 6 åka iväg och provrida den andra ponnyn.
Idag avgörs det lixom,ifall det blir denna eller den som vi provred igår..

kommer säkert ngt mer inlägg innan vi åker, det beror på! :)

orkar inte ladda upp ngn bild, för de funkar typ inte :D


provridit nudå!

tjena,
tillbaka från provridningen! Och jag kan bara säga, gosh vad jag blev kär i den ponnyn! Så himla lugn och men ändå pigg och framåt med überfint steg!
Merene hette den, en tysk import på 146cm i mankhöjd, tysk import f. 2000!
Den är tävlat LB+5. Fux med bläs (att jag alltid fastnar för det?)
Provred henne då, och hon kändes jättefin! Dom sa att hon var lite halvsvårriden men det funka riktigt bra, och vilket steg hon hade :D Ah, hon var helt underbar.


Hoppade henne också, och det kändes suuper! <3
Lite småhet men det var bara roligt :)

Hehe, typ fast, men ska ändå åka och provrida den andra imorgon för man vet ju aldrig, men om denna är bättre vet jag iallafall vad jag ska göra då ;)


@ liseberg

HEJ :D
Nu sitter jag här på mammas kontor på liseberg, hackat mig in på deras internet XD BUUSIG! Hahah nee..
Chill dag i skolan , faktiskt inte såå jobbiga lektioner.. Hade hkk prov, det gick helt okej men inte mer :)

Tog bussen in hit och det är väl ett tag tills vi ska åka ner till Hindås/Borås och provrida ponnyn! :)
Spänd är jag, som jag skrev förut!


 
Kanske skulle gå upp och ta mig ett åk på atmosfear? XD
typ aso


provridning today!

Idag ska jag provrida en ponny då!
Riktigt spänd på det...

kommer uppdatering ikväll mer om den ...


@ hos annelie

tjaaaaaaman :D
sitter hos annelie, ska snart dra mig hemåt..
Ska spela match idag, yaoo !!!

hörs later on


lunchraast yaooo

Tja!
Lunchrast nu , sitter och chillidilllarrr .
Det är chillllll

Match senare , mot WARTA :D


<3

Du e så söt, jag tror jag smälter..


HELLOOO

Hemma nue, ska ha ett minikalas för min lillasyster som fyller år!
Blirtyvärr ingen mer update idag..

pusshej


So

tjaaaaaaaaman ;d ja jag älskar det ordet
Har nu So, typ klar så jag vet itne riktigt va jag ska göra ! orkar inte fråga heller xD
Jajaa, men vi hörs


Idol

tjaamaaaan!!
En glad Ida sitter här och kollar på idol :D
Vi vann nämligen matchen idag mot kff, grymt braa kämpat idag tjejer!!!!



Red ju förut, först på Längtan en tur i skogen. Mest skritt för det var så blött men även en liten galopp på grusvägen :D
Sen skulle jag hoppa en 4-åring! han brukar va lite lat och inte riktigt hoppa över hindrerna utan bara lixom ta ett steg över dom, men idag var han jättepigg och busade! :D

 Fast när vi skulle hoppa ett 60cm hinder så typ drog han med sig bommen och det var mjuk mark just där så han typ landade på knäna och slog i näsan, och jag gjorde en kullerbytta ner i sanden. Men det gick bra för mej och det hände ingenting med han heller, ett litet skav på nosen var allt. lilla bäbiis! :( Men sen hoppa vi några språng till och det gick super!


Svar på tal

ylva om en bild säger mer än tusen ord xD:
varför tummen ner? :P

Svar: Det funka inte att kommentera på din blogg så jag svarar här..
För att jag gillar inte skolan? XD Haha..


hej rubrik hejdå

HEJ!
Vaknade vid 7 av åskan, jädrar asso! Sen somna jag om och vaknade vid 10 igen :)
Nu ska jag alldeles strax bort till Emma och rida ut.
Senare är det match mot kff.

Har inget mer att skriva :D


Byta bildlänk?

Släng in en kommentar ifall ni vill byta bildlänk!




en bild säger mer än tusen ord xD



DUKTIGA!!

Ni är ritkigt duktiga på att kommentera nu ju!
FORTSÄTT SÅ! :D

BTW, kommetera ifall ni vill ha en frågestund :)


i'm home!

tjamaaan!
Hemma från den underbara matchen, de förlora med 3-2.. Ganska bra resultat för vi fick 1 utvisad och de ligger 4:a i tabellen! Så det var okej.
Nu ikväll ska jag chilla på livet, pappa ska köpa en pizza sen och jag har inga systrar hemma heller! Hehe, godis och datan blir det.



Imorgon ska jag kanske rida på förmiddagen och sen är det match mott Kff kl. 6 på klövervallen i kungälv. Nervös, vi har aldrig förlorat mot dom men i våras var det ruskigt nära så denna gången får vi ta i riktigt ordentligt. Och denna gången är inte lika många borta som förra gången..  
men t a g g a d e är vi :D


kollar på match..

Kollar på en super tråkig match just nu, de ligger under med 1-0 änsålänge.. Aja vi hörs la , puss

A-lags match!

Ska snart iväg och kolla på en a-lagsmatch, ska stå i kiosken där!
Kommer hem vid 4-5 igen, h ö r s  d å å :D

btw, vill ni ha en frågestund? KOMMENTERA isf.


Helgens blogg!

Jag är med i helgens blogg hos http://stylebyjuulia.blogg.se!
Var med du också :D

kunde inte kopiera någon bild...


Ikväll...

... ska bloggen göras om!
Ska ha en lite enkalre design och göra en ny header och bakgrund och sånt!
Sen ska jag bara kolla på idol och äta godis..

Mer update kanske kommer senare :D


ä l s k a r  denna bilden. Så fin <3


Bråttom bråttom!

Kommer inte mer uppdatering fören ikväll , tyärr!
Ska upp och fixa för tova & troja och även rida tova och sen vidare och kolla på när frida rider i hennes grupp!
hörs senare,


Godnatt!


Träning

Ska nu till träning, dock ska jag inte va med ..
Ska dock inte vara med för jag har nageltrång och ska vila dom så att det blir bra tills kff matchen på söndag!
t a g g a d

Imon är det fkn vandringsdag i fontin, bajs.


en redigerad bild!


provridning x2

Ska ju nästa vecka åka och provrida två sjukt fina ponnysar!
D-ponnyer och på L:A nivå i hoppning :D Mer säger jag inte... 
Hoppas verkligen på någon utav dom två,



 


funkade ju inte...

Halloo!
Detta funkade ju inte, jag fortsätter att blogga ändå! :D
Dock kanske inte sådär jättemånga inlägg per dag men ändå bloggar jag.
Gjorde en annan enkel header också.
Men nu har jag iallafall svenska, ska fortsätta på skoltidningen som vi håller på med!
och kom ihåg, ju fler kommentarer, ju fler inlägg!
Ha det bäääst :D
redigerad bild av mej :d

Idag !

Idag skulle det varit 2 år med världens finaste ponny..


SLUTAR

Har bestämt mig nu för att jag ska sluta blogga ett tag, känns ganska meningslöst nu när jag inte rider så ofta längre (4ggr, men ändå..) och det känns som jag inte har ngt bra till er att läsa.
Kommer nog börja igen när vi har hittat en foderponny/egen ponny.

 Dock kanske inte här, maybe on classicalpony.blogg.se istället
FÅR SE!

kanske kikar in med ett inlägg någon gång, kanske inte.


gårdagens provridning

Provred ju en d-ponny igår i Mariannelund!
Ja, vad ska man säga.. Jättebra första intryck. Jättegosig, snäll och så! Sen slocknade det väl när jag red, hon var inte alls som jag hade tänkt mig. Lat och så, ganska tjock efter sommarbete.
Men det som jag störde mig mest på var att vi pratade i telefon med dom innan och vi var tydliga med att det är en hopponny vi söker, och de sa " Ja, hon hoppar!!" men efter ridpasset så börjar dom prata att hon är en dressyrponny. Man ba , jaha, kunde ni inte ha sagt det lite tidigare?!
Åkte bil i 6 timmar ,  för något som inte ens var i närheten att bli ngt av.
Ja, så den blir det inte iaf!

Men letandet fortsätter ...


dagens inlägg

HEJ!
matchen som vi spelade idag vann vi med 8-3, vi är bäst, så är det bara! Haha vi ägde dom stort :D
Nu ska vi ha släktkalas, för både mej och min syster och min kusin för vi fyller år ungefär samtidigt så då blir det ett ganska stort kalas.
Kommer äta mat, tårta och godis. Vet inte om det kommer några mer inlägg , får se !

Imorgon ska jag mamma å syster dra oss till mariannelund och provrida en d-ponny :D
Åh, det känns bra nu men vi får väl se hur den e och rida och så .
FÖRVÄNTANSFULL x10000

Men ah, ni får ha det bra helt enkelt.



go bild i repris!



hej

Har massor att skriva, massor med ideér vad jag kan hitta på att skriva intressanta grejer så ni kan läsa. Mycket att skriva om ridpasset idag också, skulle tagit kort också..
Men jag får ingen motivation för det är inga kommentarer här, och ju mer kommentarer man får desto mer vill jag skriva.
Men just nu är det 0 kommentarer typ och då orkar jag inte lägga in ngt.
Funderar på att sluta? Detta är inte värt.
om ni inte kommenterar mer så är det inget kul längre.


hälsa strax

Heej!
Precis haft no , snart hälsa då.
Inget annat att skriva?





dethär gjorde vi på no'n , hehehe


gokväll !

Hej!
Förut när jag gick till bussen så regna det jättemke, blev helt pisseblöt! :( 
När jag kom hem kolla jag på tv, åt grillat kött och sen åkte jag med pappa och handla mat & godis tills på lördag! Släktkalas då vettni, synd bara att jag missar Iris tjejkväll ...  
Skulle egentligen träna, men vi skulle bara springa i slingan och jag vet inte om min inflammerade tå klarar det :( Så jag hoppade över det, vi har ju match på lördag också!

Imorgon ska jag rida finaste tova!
Och på söndag gäller det ..


lunchrast :)

Sitter på pingisborden och chillar med våra datorer :D
Vet inte va jag ska skriva?

träning ikväll!

 
hahhahaha denna gjorde jag på svenskan :D
// ida carlsbogård


gårdagens hoppträning!

Igår var det ju hoppning på ridskolan och jag fick Rainbow, jag hade aldrig ridit han innan!
Men han var sjukt go att rida, pigg och studsig :D Det var askul, vi hoppade en "bana" på fyra språng.


hoppas ni ser ungefär!
I slutet hoppade vi 1 meter! Det ena rättuppståendet var 1 m , oxern 90 och ena rättuppståendet 70cm? :) Det var riktigt kul, han var riktigt pigg och jätteduktig!
nöjd asså! :)


RSS 2.0