filmkväll!

Jag och carro har hyrt 5 filmer och vi håller på att kolla på den andra!
Först kollade vi på Hitler-filmen, tråkig..
Men nu kollar vi på step up 3 !
ingen mer update ikväll tror jaa.. <3
// Ida

Gymnasietankar

Jag har vandrat fram och tillbaka med mina gymnasietankar, kanske ni tycker att det är för tidigt att börja tänka på det nu men det är väl bäst att vara förberedd för det är ändå bara drygt 1 år till det ska vara klart vad man vill, eller hur?

 
Först och främst ska jag försöka nå riktigt bra betyg, ska minst få B i alla ämnen och några A. Då är jag relativt nöjd.
Jag har inte riktigt vetat vad jag egentligen vill bli. Min dröm är ju såklart att leva som Malin Baryard eller Roffe. Men vägen är dit är svår, krävs oerhört mycket med jobb, dock skulle jag kunna lägga ner det för att bli lika bra som dem. Lätt. Att jobba och vara med hästarna på heltid. Det står högst upp på vad jag vill göra med mitt liv. Sen hade det varit kul att ha en egen stor fin gård men hästar som man tävlar i höga klasser med och ändå ha ett bra jobb som man tjänar mycket pengar på. Eller ridskolelärare, hästskötare åt någon storryttare. Kanske beridare? Det finns oerhört mycket man kan göra inom hästsporten. Man behöver inte alltid bli bäst men huvudsaken är att jag vill jobba med hästar/ha hästar hela mitt liv.


en sånhär hästgård hade inte vart fel.

Vilka gymnasier hade passat då? Sedan jag fick reda på att det fanns ett i Kungsbacka (Sveriges Ridgymnasium) för ca. 2½ år sen. Sen dess har jag vetat, att det ska gå i förstahandsvalet. Intagningspoängen har ju typ bara stigit och det är ju många som söker dit, därför jag ska skaffa så bra betyg som möjligt. Dock vet jag inte vad jag ska söka för gymnasium sedan som andra och tredjeval osv. SRG finns ju inte bara i Kungsbacka (men bor närmast Kungsbacka) utan i Varberg och i Svedala också så om jag möjligtvis inte kommer in på Kungsbacka kanske jag överväger att söka till dem istället..
 Dingle vet jag att det är inte sådär jättebra, där Pia och Tova rider lektion bor Linda Jacobsson som nu går på SRG i kungsbacka, hon gick tidigare på Dingle men bytte till Kungsbacka eftersom hon inte tyckte att det var bra i Dingle. Så det går nog bort ;)
Lillerud, vet inte så mycket om det, verkar väl bra men, aja det vet jag ingenting om.. 
Flyinge och Strömsholm. Hmm.. Det hade faktiskt varit coolt att gå där, det skulle nog kanske stå på andra eller tredjeval för mig.
Men sen går ju även tankarna på Mimers Hus, att välja någon "vanlig" linje och tävla och ha hästar brevid liksom. 

Haha, det är tur att det är ett litet tag kvar innan man ska börja fundera djupare på detta! Det är faktiskt ganska komplicerat detta ;) Är iallafall glad att jag har en liten aning om vad jag vill, har en idé iallafall. Detta är ju trots allt mitt liv det handlar om, resten av mitt liv.. 

// Ida   

 


Hemma hos Carroooooooo

Nu är jag hemma hos carro, vi kollar på något random program på tv, kollar på datan, skrattar och äter godis och snackar typ!
Vem säger att inte tjejer kan göra två saker samtidigt ?!
HAHAHA ..
Vet inte riktigt vad vi ska göra, men senare ska vi iaf dra hem till mig sedan och ha filmkväll, mys!
Hon ska nog sova över också :)
En fin bild som jag hittade på carros dator! Sötnos <3
loveu2

// Ida

Bilder!

Förra lördagen var jag hos felicia och kolla på när hon red Naddel!
Det blev några bilder, dock var det svårt att ta i ridhus så dessa är ganska överredigerade :)


Naddel<3


Selene<3





Felicia rider!





hoppar litelite :)

Sen red jag en liten stund också!





visst fryser man när man ser denna bilden? :O
btw så lånade jag felicias tretorn stövlar, åh, de var så sköna att rida i!

// Ida


Tävlingsoutfits 2012

Mina tankar har snurrat runt hur vi ska se ut på tävlingarna 2012, ni kanske redan har sett en:


Såhär såg den första ut, schabraket+bootsen+strasspanbandet kommer köpas in på GBG hs 2012, eskadron benskydden och stövlarna har jag! Kavajen kommer också köpas in till 2012 där :)
Och sen en till:


Ska ju köpa schockemöhle schabraket inom kort, och sen köps ju kavajen senare. Det andra har jag, dock är det inte huvan på bilden som jag ska ha isåfall. Den är mer lik schabrakets färg och med guld-kanter. Hade ingen bild på den så tog en mörkblå som kom upp bara :) 
Jaa, vad tror ni om det?


HeeemmmMmaA

Hej!
Hemma igen, dagen blev i omvänd ordning än vad jag skrev förut! ;) Började med att flytta över grejer från mitt gamla rum till mitt nya, det tog ca. 3½ timma och flyttade bara över jättelite saker xD Haha, så blir det när man har facebook nära sig...

Aa, men runt halv 3 gick jag upp till stallet. Gick ut med Mirre, fast i paddocken idag för det blåste mycket. Vi övade lite skänkelvikning, hon lyssnade jättebra på det! Ryggade och sånt och allmänt om ledarskapet. Tog in henne och provade Alice gamla täcken, de flesta passade jättebra! Great.
Imon ska jag hem till Carro och sova över, eller så kanske hon sover över hos mig vem vet? :) Ska upp vid 9 och fixa i stallet. Och gå ut med Mirre, det är klart!

På fredag är det dags att börja rida, skritta två veckor! Dock börjar jag inte med det fören på måndag eftersom jag är i Danmark från ons-lör. Det har gått otroligt fort allt detta..? Men det är ju bara bra! 


älskling <3 

Kommer mer update under kvällen, har massor med idéer! Tycker att headern och designen borde fräschas upp lite till, eller vad tycker ni? Med nya bilder och sånt..  
Kommentarer uppskattas, det vet ni! ;)
// Ida  


say wut

http://www.youtube.com/watch?v=j_FlsRC0YP8

Klicka på den, gråter varje gång jag ser den.
Hon sjunger så sjukt bra.

kliiickkaa!


Tre Hästar

Va ju på tre hästar igår, fick med mig vinterridstövlar från catago, inte jättesnygga men passar bra som vinterstövlar! :) Och även en tröja! Blev inget annat , ska antagligen köpas på ullared när vi åker dit!

När vi åker dit nästa gång ska jag köpa ett Schockemöhle Champion, glömde mitt presentkort hemma så kunde inte köpa det denna gången. Men antingen det blå/röda,vit/beiga eller det grå/silvriga, men är mest inne på det vita!

Snygga är de!


godmorgon!

Hejsan! Nu är det vintertid, även om jag gick upp vid 8 så var jag inte ett dugg trött, eftersom den egentligen va 9. Ah, jag gick upp i regnet och gick först ut med Mirre en kortis och sedan släppte jag ut hästarna. Sedan gick jag tillbaka och nu sitter jag nerbäddad i soffan med datorn!
Som ni märker så blev det inte någon tävling idag, dom hade inte fixat någon transport.

Istället ska jag idag chilla lite, sen upp till stallet och smörja grejer, gosa, borsta och fixa och sånt! Och sen ska ja städa mitt rum, ska flytta över till ett annat så ska slänga grejer jag inte ska ha! Tråkigt men måste göras! 
Lov ju, så imon ska jag nog vara med carro och sova över hos henne och sen på onsdag ska jag till Danmark, så jag är rädd att det blir en bloggpaus då med :( Det beror på om pappa tar med sig sin dator eller inte!  

Ja, vi hörs senare!



Juste, det blev ingen haloweenfest igår, vi hängde vid donken och thorild istället, men det var kul ändå! :)


halloween fest

tidinställt.

Nu är jag antagligen på haloweenfesten och har kul! Hmm..

Imon ska jag ju med felicia till clareberg, fota! Ska upp halv 8 :( men det är bara att bita ihop!
Haha, men ha en bra haloween?


weiiiii
puusshejjj


Love ya

Dehär fem veckorna har varit ett äventyr, men det är bara början.
Älskar dej, min lilla fina Mareen <3


I'M BACK

Ne, nu funkar det inte att hålla sig borta här ifrån längre! Helt sjuukt vad jag har längtat efter att blogga! Asså bloggen kommer typ spricka snart, har så mycket ideér och motivation och sånt!
Tror detta kommer bli toppen!

Dock kommer det kanske inte bli 4 inlägg per dag, eller ja det beror på för att jag har ju inte fått tillbaka min jävla data ännu .. suck. Men ska försöka att blogga så mycke som möjligt, göra tidinställda och sånt! Men ska inte ursäkta mig om jag inte har bloggat på nån dag eller så, tar det som det kommer! Får väl se hur mycket det blir.

Läget med Mirre då, jo det är finfint! Är fortfarande ute och promenerar med henne men på fredag (om en vecka) får jag börja rida, dock bara skritt men två veckor går fort sen ska hon sättas igång om det inte kommer något förhinder men just nu ser allt skitbra ut! :) Hon är så fin min gulleplutttt <3

Felicia tog lite finfina bilder i höstsolen förra helgen, vissa blev skitfina, här kommer några!


Speciellt denna tyckte jag mycketmycket om <3


Hur söt ?! läskigt likt alice..

På tal om felicia, efter höstlovet ska felicia flytta ner med Naddel till vårat stall, kommer bli grymt kul och vi ska antagligen starta upp classicalpony.blogg.se (våran gamla) igen efter det! :D Och nu på söndag ska jag med Felicia till Clarebergs ridklubb för hon ska hoppa 80 och 90 cm , CR :) Fota och sånt!
Imon ska jag först till kungälv och till trehästar och kanske köpa ett fleecetäcke, ridjacka och ridvantar. Sen hem, stallet, fixa lite i rummet och sen är det fest som gäller! Blir en bra dag imon :D

Ja det är väl så det har sett ut änsålänge :) 
vi hörs 

// Ida  



bloggpaus

tjena,
har inte bloggat på ett tag men jag har ju ingen dator!
Bestämde mig för att ta en liten bloggpaus, endast till min dator kommer tillbaka :)

Btw Mirre mår toppen! :D
pusshej


hej!

Haha, märke att det publicerades lite många inlägg (samma) igår, men jag fick damp för det funkade typ inte så tryckte jag några gånger, xD, heheh så blev det så ;)
________________________________________________________________________________________

Ja, men hej! :)
Idag har det varit en ganska seg dag, skola och sen hem och promenera ut i ösregnet med lilla Mirre! Men vi gjorde det inte ensamma idag, Frida och Mumin följde med ut! Men det var mysigt ;)
Sedan fixade jag somvanligt i stallet med allt? Haha.

Är riktigt trött (idag med) så ska försöka lägga mig tidigt idag, säger alltid det men det brukar sällan bli så! menmen.


Den 7 nov får jag börja skritta på min lilla bäbis! <3

Imorgon ska jag klippa mig och sedan stallet, inget mer :) Händer inte så mycket kul just nu.

/Ida


hej och hå

Kom precis hem från stallet!
Har gjort allt möjligt, promenerat med mirre, ridit, mockat, mockat ännu mer, fyllt vatten, packat höpåsar och aa.. typ mycket! Så var inte hemma fören nu typ.
Ska duscha och sen blir det sängen, somna inte fören sent igår och när man går upp vid 6 varje morgon blir det hårt :')

haha, hoppas verkligen jag får tillbaks min data snart, saknar den!<3
Man känner sig också lite forever alone när man sitter där med sin mobil och alla andra har en data..
fysatan!

går inte att ladda upp bilder, fy för blogg.se?

Red ju tova idag med, ungefär samma pass som igår fast mer skänkelvikningar idag. Det gick väl bra!
Och sen en rolig grej... Jag sitter där och rider i paddocken, fryser om mina tår och fingrar, och så ser jag ett tänt stort ridhus några hundra meter bort, känslan då.. jaa... Även om det ligger så nära måste man ändå rida runt allt för det är en bäck imellan, annars hade det varit perfekt! Men är iallafall glad för att paddocken är belyst :D Men jaa, hade hellre velat ha ett ridhus! Hehe..

/Ida


in tha schoool

sitter på bänkarna nu, johanna fanny och erika ligger typ på carro ? HAHAHA så jag lånade hennes dator en stund!
Ska hem sen och fixa i stallet, (y)
Kommer nog komma hem sent för jag ska gå ut med Mirre, rida Tova och sen mocka tre boxar, hihi brukar inte direkt stressa om man säger så ;)
Men ni får ha det bra
puss


gilla bilden! <3

Bilder på mig och tova






precis bakom min rygg där ser ni en pyttedel av mitt hus :D












överredigerad, jaop!

Hoppas ni blev nöjda med bilderna, det blev jag! Duktig mamma jag har ;)
ehe :)


Dagen!

Hejhej :D
Nu har jag precis duschat, det har varit en okej dag idag! Match, stallet och ridning blev det idag.
Först då spela vi match mot Tuve, vi förlora tyvärr med 1-0 men det var en jämn match, dom skulle egentligen utklassat oss (de ligger två serier högre upp i vanliga fall) men så blev det inte, vi var grymma men den fick in ett mål i de 10 första minuterna tyvärr!
men aja, det är faktiskt skönt att det inte är nån fotboll nu fören kanske februari? :)

Sedan stack jag hem direkt och gick till stallet, med mamma och pappa för de skulle hjälpa till att bygga en sjukhage! Så nu har hon fått komma ut dit istället, det känns bra och säkert lite roligare för henne också.
Borstade, fixade och myste lite, sedan frågade Pia om jag ville rida Tova idag me!
Och det gjorde jag, såklart!

Mycket travarbete, jobbade mest med olika former, hög,låg,lång osv osv. Mamma tog lite kort faktiskt så de kommer sedan! Jag ääälskar verkligen hennes sadel, det är en Zaldi, otroligt skön är den och man sitter limmad lixom!  
Men det gick super idag!
Smakprov:



Ja, en ganska okej dag idag! :D
Nu ska jag checka ponnyakuten, ciao


kungälv snart

Kom precis hem från stallet! Ska snart åka till kungälv och hyra film och köpa godis med frida!
Kommer inte så mke mer uppdatering nu!

Får se. :)


lördag

hejjhopp!
Hade en tråkig fredagskväll, satt bänkad vid facebook hela kvällen, HAHA!
Men idag ska nog dagen bli desto roligare, det är så att nu ska jag snart upp till stallet och fixa för Mirre, sista medicin dagen idag för henne! Ska borsta och mysa.
Sedan ska jag in till kungälv och hyra film och köpa godis med Frida för vi ska ha filmkväll! :) Får väl se vilka filmer det blir .. ;)

Imorgon ska vi gå upp ganska tidigt, halv 10 ungefär för vi ska spela sanktan slutspel imon! Mot tuve, får väl se hur det går där med. Vi spelar för att vinna..
Btw är det väldigt kallt ute just nu ?

Vi hörs.


justin bieber <3


svar på frågestunden del 2

Vad är det bästa med Mirre? :D

Att hon är så go, alltid kommer hon fram och vill mysa och sen är hon himlans go att rida! Typ allt är bra med henne.

Favoritgren inom ridningen?

Hoppning, heltklart!
Fast dressyr är inte så dumt det heller ;)

Favoritfärg?

LILA :3

Favoritblogg  du läser? :D

Kan inte välja, faktiskt, de flesta jag läser är braa :D

eh hur lång är du ?

Runt 1,68.

Hur länge har du ridit?

Red när jag var liten på jocke, fridas shetlandsponny när jag var 6-7, hoppade till och med då ;) Red även innan det men snart var det 7 år sen jag började på ridskola och börja rida regelbundet.

Vilka är dina bästavänner?

Läs ovan!

Hur många frågor har du svarat på ?

Några stycken :D

aja kom inte på något mer nu hahah saknar dig ida <3

saknar dej med sipa! <3

Vad vill du mest tävla hopp elr dressyr? :D

hoppning! :)

Favorit hästras?

Det finns jättemånga, går inte att välja :(

Din bästa vän?

Läs ovan!

Favorithästen på ridskolan?

Alva!

Vad heter du på skype? :D

Idacarlsboo (y)

Dina önskedrömmar innom ridningen, alltså det du tycker ska hända framöver i framtiden. Vart vill du komma lixom? ;)

Ähm, mina mål/drömmar innan ponnytiden är över hade varit att starta en MSV, har nog inga bra förutsättningar till att komma längre än så! Men det hade ju varit coolt att starta sm men det finnns bara i mina drömmar just nu. Och sen drömmarna mycket längre fram i tiden är att tävla stor häst i höga klasser och kanske flytta utomlands till stora ryttare. Eller så hade det vart kul att leva som Malin, på en egen gård här hemma i sverige och åka ut och tävla i världen. 

Favorit pojknamn? :D

Hmm, felix är väldigt fint! 

Vad tycker du om min och louise blogg, bortsett från den dåliga uppdateringen som ska bli bättre.. ;)

Den är bra, ganska mycket bilder och det gillar jag men du skulle nog kunna uppdatera lite mer för nu är det mest louise som gör det ;) 

Visa din favoritbild på mareen.


dehär två änsålänge, har ju inte hunnit ta kort direkt.. 

Vem skulle du vilja byta liv med för en dag? Varför?

Läs ovan :D 

Vad tycker du om mig? :D <3 /nora

Du är en snäll och fin tjej! <3 

Vem är din bästa tjej kompis o killkompis ? 

Läs ovan och killkompis tror jag faktiskt albin! 

Hur mycket köpte ni mareen för och hur kändes det första gången du red henne? kram!

Det skriver jag inte ut här.
Hon kändes väldigt pigg och framåtbjudning, lätt i munnen och fint steg och ... haha ja det mesta var väl bra! Och i hoppningen var hon pigg och hoppade fint! :D 

Håller du på att lösa victor friman? :) 

ähmm.. ?

Är det sant att du har härmat Marie Linhem och drf skaffat en blogg ?

Jag har bloggat sedan 2,5 år (inte på denna bloggen då) och då kände jag och visste inte ens vem hon var, så nej

Sådär, hoppas ni blev nöjda med era svar, kom ihåg att ni får fråga frågor om ni har några så svarar jag på dem också ibland! :)  


svar på frågestunden del 1

Fet text= fråga vanlig text=svar


Vilka bloggar följer du?

Följer nog kanske ett tjugotal? Men läser kanske dubbelt så mycket men kanske inte direkt följer.

Vem skulle du vilja byta plats med för en dag, varför? :)

Hade varit nice att byta plats med typ malin baryard eller någon, och hoppa en stor tävling typ och känna känslan och så, :')

Hur långt har du gått med en kille? Haha :D
Hmmm, typ 2 km? xD

Vad har du för planer för dig och Mirre? 

Om allt blir som det ska så satsar vi på att starta några LD/LC (hoppning) till våren, kanske vara med i bohuscupen och klättra i klasserna allt eftersom hur det går och så, man får se vad som händer men det är väl det jag tänker just nu! Sen inom dressyren hade det varit kul att starta någon enstaka L:C eller så! :)

Är du i stallet  varje dag eller är det någon som hjälper dig?

Jag är oftast själv att mocka, rykta och rida och så. Visst att mamma/syster hjälper mig någon gång ifall jag vill vara med en kompis så att jag inte hinner hem till de ska släppas in.
Men jag har inte någon skötare eller medryttare eller så, gillar att fixa själv :D 

Är du kär? :)

Hihi, nej inte just nu. 

Vem är din bästavän/bästavänner?

Har ett x antal bästavänner, men endast en som är min allra allra bästa vän, och det är Frida. Vi har känt varandra sen vi var små bebisar, vi gick på samma skola och går nu också, vi hade hästarna tillsammans och vi är med varandra typ jämt, vi är antingen hemma, på fotbollsplan i stallet. Och det bästa är ju att det tar typ 10 minuter att gå till henne :)
Aa, hon kommer alltid vara min bästavän, för hon är grym och vi har alltid roligt när vi e med varandra.Hon är alltid rolig att prata med, hon har alltid massa idéer och är ganska knasig i övrigt, men det älskar jag.  Så ja :)

Vad är ditt mål med diin sööta lilla pålle?

Läs ovan!

Vilka bloggar är top 10 för dig?

1. Nellieberntsson.se
2. Equosteam.blogg.se
3. Teamsl.se
4. Ponnysanning.blogspot.com
5. nielsochjulia.blogg.se
6. ponnybruden.blogg.se
7. johannagrant.se
8. nicholaihollesen.blogg.se
9. carlssonpataket.blogg.se
10. doverholtdanai.blogg.se

Bästa ridmärkerna?

Hmm, sjukt många men..
Kingsland
HV polo
Johnwhitaker
Är nog dem bästa!

Du är bäst bääästis :* <3

:*

Gillar du någon?

Jaaanjaanejjjajjaa... hahah , kanske.

Någon du tkr är snygg?

Antar att du menar killar? :)
JUSTIN BIEBER, klart <3



vad är dina mål med Mareen? :)

Läs ovan!

Ditt favoritmärke inom ridsporten? :D

Läs ovan!

Vilken är din favoritfärg?

Lila, heheh gissa varför! :D justinbieber.

Vad är ditt hus för färg? x)

Vitt xDDD

Har du färgat håret? haha ;)

neejj :))))))

Vilken är din favoritfilm?

Allt för min syster, usch den är hemsk fast så grym på samma gång. Och såklart Never say never!

Gillar du skräckfilmer? ;)

Haha, sådär, klarar mig utan dom :D

Vilka bloggar läser du?

Ett fyrtiotal ! :)

snart kommer mer!


Slööööjd

Nu har jag slöjd, segt utan att ha en dator :(
Men aa, ska hem sen till stallet.
Händer i helgen då? Jo, ska antagligen sova över hos frida, film och godis ska det bli! :)
Svarar på frågestunden ikväll!
pussss


hihi :3

tjaaaa

Heheh som ni märkt ligger bloggen lite nere , meen det är ju för att jag inte har någon dator , på lagning...
Dock har jag fått ett par till frågor så svaren kommer nog imon! Mayybee :)
Dock så vågar ju inte stå för vad ni frågar märker jag, mycket anonymt här, inte bra inte bra, våga stå för vad ni skriver mina kära läsare.. ;)

Aja, red iallafall Alva igår, vi hoppade en långsida med räcke och oxer med ett speciellt avstånd så man skulle lixom hitta det rätta avståndet. Tillslut hoppade vi 90 cm oxer och 1 m räcke :) Nöjd över fina alva!
Vi höööörss :D


FRÅGESTUUUND

Svaren kommer på fredag,
men behöver några få frågor till, kan ni fixa det?
gör ingenting om ni har frågat innan.. !

FRÅÅÅGAAAAAAAAA


Carros dator (y)

Heej, är inne på carros dator just nu!
Vi hade håltimma på första lektionen -.- kunde likaväl sovit en timma till...
Slutar fem i 3 idag, ska hem och fixa ordning i stallet sen ska jag till Lunden och rida hopplektion :D
Tror jag ska ha Alva!
seyyaa


fråga på!

jävla dator fan

Nee , min dator funkade klart inte när jag kom till skolan heller, såååklart ..
Fick lämna in den och nu vet jag inte när jag egentligen ska få tillbaka den, frågade aldrig.. Kan ju ta några dagar eller kanske månader!

men ja, kommer iaf inte bli lika mycke uppdatering som förut, max ett inlägg per dag kanske? Det beror på för jag orkar inte sätta igång den gamla för den är så seg... Så bloggar från pappas nu men den brukar han ha på kvällarna :) SÅÅÅÅ jaa , men vi får väl se när jag får tillbaka den, det lär ni ju märka!!
Mirre mår förövrigt bra, vi bandagerade om idag och såg där det va svullet innan och nu såg det okej ut! :)
Snart ska jag glo fotboll på tv, Sverige-Holland utan Zlataan så det kommer nog gå toppen :D
Men vi höres nån dag.


min data är cp!

HEJJ!
Ähm, min skoldata är typ cp, den vill inte starta?! Den har ju gjort så förut, och då funka den sen igen men nu.. Haha, kan ju va så att det var från när jag tappa den i golvet idag, heh :$
Men aja, är inne på min systers dator, så orkar inte blogga mer idag :( 

Red ju tova idag, det gick helt okej.Lite studsig, okoncentrerad men imellanåt skitfin :D 
Men vi hörs väl.

   


sista lektionen!

Har svenska, typ klar med allt! (y)
Ska ha sista lektionen snart, idrott, yeyy :D
Ojoj vad roliga inlägg jag gör,
men ni får tipsa om vad jag ska skriva om?
outfits, åsikter,hiss&diss,dagens vill ha, annat ?!

För just nu har jag inga idéer alls.
tjohej,lingongrej

 
gillar bilden!


heyyyyyyy

Fortfarande glad sen igår, hehhe :D
Och sen fick jag precis tillbaka mitt So-prov, fick C (VG) och det var bra, så jag är nöjd!
Idag ska jag rida tova, yes. Så det blir väl en helkväll i stallet sen :D

jaja, hejdå!


Sanktanslutspelet nästa

Fan vad glad jag är nu,
fyfyfyfyffy vad bra vi är , Romelanda F97/98!!
Vann med 2-0 idag mot de som vi förlora med 3-0 sist, har matchen och ba ååh så grymma vi e !

Va uppe och pussade på Mirre, kan inte fatta att hon är min, hon är så underbar! <3
Dagen va grym idag,
nu ska jag sova, p u s s


<3


Match snart

  1. Drar till samlingen om 5 minuter, T A G G A D
    Vi ska ta detta tjejer, och gå vidare till Sanktan kvalen!

    Kommer hem senare och går upp till Mirre,
    och jag får säga att ni har varit rätt så duktiga på att fråga frågor nu, men ställ några till så avslutas den snart!
    Men några till vill jag ha annars blir det inget :)
    ha det bra, ikväll kommer det bli uppdatering om vi vann men annars är jag skitsur och då orkar jag inte XD


    ovisad bild? hahah njaa...

uppe med tuppen!

Hejhej!
Har precis varit ute och släppt ut hästarna, det var svinkallt och frost. USCH!
Det börjar verkligen bli vinter nu tycker jag! Ska upp sen igen och eventuellt ta av henne täcket och gosa, borsta och ge henne medicin.

Har väl inte så mycket mer att säga, hehe. Men sedan vid halv 4 ska jag till ruf igen och spela match, om vi vinner den går vi vidare till sanktan slutspelet! :D
Men ja, vi hörs!

bildlöst


det ekar

Hallå eller,
det är 5-6 stycken olika som har frågat frågor på frågestunden?
Och det är betydligt mer läsare än så, kan ni inte ta er 2 minuter av eran tid och skriva åtminstone 1 fråga i kommentarsfältet, är det så svårt ?
v a d  s o m  h e l s t.


och hööks gör det igen

Först härmade de dyon, sen hv polo och nu soft up?
Eller aa , hööks gjorde det inte utan gold medal och nu freejump soft'up..
Hahah, men om man inte har råd med hv polo elller soft up kan man ju alltid ta dessa sakerna istället? :D


Freejump Soft'up
1 949 kr 


Gold Medal Elegance
329 kr


och hon är hemma igen!

Hejsan,
sorry för dålig update men var uppe hos mirre hela kvällen, äntligen har hon kommit hem! :')
Hon mår jättebra, och hon kände nog igen sig när hon kom dit för hon ville gå in i sin box och hälsade somvanligt på tova som står brevid utan några pip! hehe
Men nu ska hon stå inne i boxen/ute i lösdriften när hon har sitt bandage som ska sitta kvar i ca. 1 vecka. Och hon skulle stå inne så att bandaget inte blev blött bara. Så om en vecka ska jag börja promenera henne, och om en månad får jag börja skritta henne och 2 veckor därefter får vi börja trava och sen ska vi öka allt eftersom och sedan galopp.
Men det beror helt på hur det kommer se ut, men antagligen blir det så :D hoppas det iaf! 

Men det är skönt att hon är hemma igen,
ska snart upp och gosa med henne och typ smörja alla grejer :D dt behövs! 
vi hörs! 

 


match snart

Samlas om en halvtimme, sen är det match!
Ställ mer frågor till frågestunden :D

ha det!


dagens vill ha


Kingsland jacka, winter 2011/2012
finns här: http://www.chevalridsport.se/sv/varumarken/kingsland/killkenny-sheppard-fleecejacka-fran-kingsland.html


YEEEEEEEES

Nu är det bestämt att mirre kommer hem idag!
Åh, som ja har saknat henne<3 Mamma och pappa åker och hämtar henne ikväll så går jag till henne sen efter matchen,
som jag har saknat henne!


ridning+skola+läxor+fotboll+vänner=sant?

Tänkte ta upp dethär med tid, hur ska man jag hinner knappt med allt känner jag, hade gärna önskat ett par extra timmar på dagen så att man hinner med allt.

I mitt liv är det väl mina vänner som får ta den minsta tiden, och det är inte så bra.. Känner att jag sviker dom varje gång de frågar "Ska vi göra något efter skolan?" och svaret blir oftast "Nej, jag måste hinna rida och mocka innan jag ska på fotbollsträning". Jag får ett otroligt dåligt samvete av det, och det är inte direkt att det är någon som bara frågar en gång i måndaden direkt..
Men kan ju också erkänna att jag är lite lat, det kan jag verkligen erkänna. Vissa stunder skulle jag faktiskt hinna med att vara med en kompis, men jag känner att jag gärna vill ta lång tid på mig i stallet osv osv... Så var det iallafall när jag hade Alice, jag var lat med det.

Men det som är bra är att jag fortfarande går i fotbollen, träffar ju nästan alla där, som jag oftast inte hinner på "fritiden", det är väl en av anledningarna till varför jag fortfarande är kvar, det är klart att jag fortfarande tycker det är kul och så men egentligen sa jag till mig själv (hehe) att jag skulle sluta i fotbollen när jag fick en egen ponny, men så blev det ikke. Det är ju ridningen jag vill satsa på, men eftersom jag har gått i fotbollen nästan i hela mitt liv också är det så svårt att lämna det.Man får ju sån otrolig gemenskap när man är ett lag och underbara stunder när man vinner dendär matchen och har läger på romevi och sover över och har allmänt chill. Och sen finns det ju bara jag som är målvakt, och det blir också ett stort problem i laget om jag slutar...



Och sen träffar man ju kompisarna i skolan också, men det blir ju inte samma grej på något sätt som om man träffar dem efter skolan.  
Men ja, och sen är det ju alla läxor som ska hinnas med också, plugg inför prov och sånt och det tar med tid! Allt tar tid. Det mesta jag har tänkt på är att för att bli bra krävs träning, och det är inte lätt heller att hinna med när man har fotbollsträning+match som tar upp 3 kvällar/dagar i veckan..
Nellie berntsson, hon vet hur man hinner med allt känns det som. Hon är verkligen duktig, rida 2-3ponnysar, hinna göra läxor, vara med kompisar och en tid hann hon till och med sin pojkvän. 
Men jag är ju sån att jag gärna vill ta hand om min ponny själv, om man ska ha en ponny måste man hinna med den, så enkelt är det bara, jag känner en som har sin ponny, och hon är där kanske 3 dagar på vintern, de andra dagarna får någon annan fixa boxen och det andra för henne, jag tycker inte det är rättvist för ponnyn. Och vissa har ju turen att ha flera i familjen som är intresserade och gärna gör/hinner det någon dag i veckan, men själv har man en syster då som inte vågar vara uppe i stallet själv för hon tycker det är läskigt så då måste jag ändå vara med..      

Jag känner iallafall att jag kanske inte hinner med allt jag vill egentligen, fast jag kan kanske börja anstränga mig lite lite mer att ändå försöka hitta lösningar som passar! Det behöver jag iallafall bli mycket bättre på.
Men i mitt liv, som sagt, är det vännerna som tar mest skada. Sorry till er!

-
Hur känner mina läsare till det här? Känner ni att ni hinner med allt ni vill?
Kommentera på.


precis haft prov...

.. och ska snart ha ett till :(
Hade no-prov precis, gick helt okej :D Snart ska jag ha matteprov, wejwej. Segt, men sen är det lunch och sen är det slöjd i 2 timmar och sen slutar vi!
Måste skynda mej hem för jag ska hinna mocka åt tova & troja innan jag ska på match, yes. Stressig dag, känner mig lite halvdålig då jag inte sov sådär jättemke inatt, vet inte varför ;d

hehe, hörs sent ikväll för mirrebebbo kanske kommer hem ikväll också, JAA :DDD


glöm inte frågestunden.


FRÅGESTUND



ööööös på med frågor, annars blir det inga svar.
ni får fråga hur mååånga frågor ni vill!


Svar på tal

Ääämmi om fml:
Hur många läsare har du?:D

Svar:
Jag har faktiskt bara runt 50 unika, dock bryr jag mig faktiskt inte så mycket för att jag tycker att det är lika roligt ändå, mot när jag började blogga (på andra bloggar), då var jag nöjd om jag hade 7 unika typ. 
Så det räcker väl, för just nu bloggar jag inte seriöst eller vad man ska säga, satsar inte på något stort!:D
Visst får man ju mer blogglust ju mer läsare det är, men nu är jag nöjd ändå :)  


tjaaa på er!

Nu sitter jag hemma, ska snart börja plugga det sista på matte & no provet som är imon, duktig tjej.
Idag har det varit en ganska bra dag, inte så tråkiga lektioner faktiskt! Och jag fick A (mvg) på min, ellinors och idas redovisning i spanskan idag, inte lite nöjd ?! För jag tyckte inte heller det gick så värst bra, så är nöjd. Och sen är det bara jag och två till som inte behöver göra om ngt prov heller :D Hahah gryym.

Idag blir det träning senare, göttanss :D
kommer en drös med tidinställda sen!


Gårdagens ridpass

Tova: Red Tova i paddocken, inte alls länge, kanske 40 minuter (både fram&avskrittning inräknad) Lät henne trava på först, i en ganska låg form, inga krav direkt så, utan mest joggning! Sen tog jag lite galopp, och herrejävlar va taggad hon blev! Såfort jag la dit skänkeln bara hon exploderade framåt, rent ut sagt. Haha, men det var kul. Men efter ett tag så lugnade hon ner sig och då sökte hon sig neråt, och någorlunda samlat, hehe.. Men duktig va hon, dock lite studsig och sånt, men det var väl en sån dag idag.
Efter det tog jag lite travarbete igen, lite mer samlat denna gången och övade lite bogen in, hon gick gärna ut med rumpan istället. Men det fick jag koll på sen! Tyckte det gick jättebra idag :D 



Alva: Senare red jag en dressyrlektion, hade Alva! Vi värmde upp, hon är ganska lättriden, dock kan hon gärna "trycka ihop sig, gå in med nosen" så jag fick öva mycket på att få fram den. Huvudgrejen idag var bakdelsvändningar, det var inga problem. Man fick göra det självständigt, hon gjorde dom superfint och var med riktigt bra. Galoppen var hon riktigt fin i också, gjorde fina byten. Övade lite på byten i slutet och gjorde en gång i vartannat, det var coolt. Övade de på långsidorna och sen typ i en volt! Hel underbar var hon, sen sista traven gjorde vi lite skolor. Alva är grym, hon är så underbar, helt perfekt och lättriden! Nästa vecka ska ja antagligen hoppa henne! WIE 
  


WEJWEJ

GLAAAAAAAAAAAD.SE , nu är det säkert att Mirre antingen kommer hem på fredag eller på måndag!
WIIEE har saknat henne sååååå (L)(L)(L)(L)(L)

har precis ridit tova, hon gick hur fint som helst!
glad idag, nu ska jag till lunden och rida dressyrlektion,
pusshej


bebeee <3


Drar till stallet nu !

Pia undrade ifall jag kunde rida Tova idag, och det är ju klart att jag ville! :D
Så jag ska upp och rida henne nu, och sedan ska jag till ridskolan, dressyrlektion idag me!

Ingen mer uppdatering idag ,
pusshej


fina tova<3


SORRRYYYY

Sorryy för dålig update, va i munkegärde från typ halv 1 till halv 6, med felicia, vi träffade massa och så! Dock får man ju inte vara på andras skolor , hehe :3 Men vi blev bara utslängda en gång, av den jävla idrottsläraren? HAHAH, men det var ruuligt faktiskt.
Sen åkte vi hem till mej och va där en stund och sen till fotbollsträningen!

Fick en jobbig träning idag, riktig målvaktsträning, WOW vad det var jobbigt! Fick världens kramp i vaden också, fyfan det gjorde så ont... Men aja, har inte träningsvärk iaf! :)
Idag får vi också reda på hur det blir med Mirre, hoppas vi hämtar hem henne imon eller på fredag!(L)

ha det bra! :D
Så hörs vi


En bild på feliciasötan<3
btw, två nya bildlänkar i menyn , felicia och carro!


Tidsfördriv

RYTTAREN
Namn: Ida Carlsbogård 
Smeknamn: Massvis
Klubb: Kongahälla Rs (änsålänge ;d )
Född: 30 augusti 1997
Längd: 168 cm
Hårfärg: Ljus Brunett
Hopp- eller dressyrryttare: Hopp

 

 

UTRUSTNING RYTTARE

Hjälm: Lamicell Transformer
Säkerhetsväst: Roping
Stövel/sko: Stövel: Steeds och Mountain Horse Venice High Rider
Handskar: Massvis
Skjorta: Har ingen :D
Kavaj: Har ingen :DDD 
Spön: Herregud, massviiis 
Sporrar: Silvriga :)

 

UTRUSTNING HÄSTEN
Transport: Ingen egen, men värmlandsvagen (y)
Sadel: Dominus
Stigbyglar: Sprenger/Mark Todd
Stigläder: Claridge House
Träns: Hmm..
Bett: Tredelat, tvådelat och stång med d-ringar
Hjälptyglar: 3 olika, en okänd, claridge house och Glengordon!
Luvor: 1 random
Schabrak: ett tjugotal 
Sadelgjordar: Glengordon magplatta
Benskydd: Veredus, eskadron, norton och några mer
Benlindor: eskadron, gbg hs och några till..
Ridtäcken: Reflex, Ullared och ett annat
Täcken: Massvis

HÄSTEN (välj en)
Namn: Mareen
Smeknamn: Mirre, Sötnos, tjejen, bebis, älskii massa
Född: 2000
Kön: Sto
Ras: Tysk Ridponny
Ursprung: Tysklaand
Mankhöjd: 146 cm
Färg: Fux
Tävlad som högst, hoppning: LB+5
Tävlad som högst, dressyr: Ingenting

Halvdag!

Hejhejjjj
Glad idag då, för att det är halvdaag plus att det är träning ikväll och innan det ska jag vara med min älskliiiing felicia och vi ska först till munkegärde för vi skulle träffa några?
härligt

hörs ikväll yaoo


gilla profilbild på fb så är ni snälla :DDDDDD


Nästan klart!

Nu vet jag lite mer om hur läget e med Mirre,
hon mår bra och om allt fortsätter så kommer vi hämta hem henne på torsdag eller fredag!

Hoppas verkligen att hon fortsätter vara bra nu <3
förlåt om ni tycker att jag tjatar förmycket om detta xd


3 pics

Några till bilder som jag redigerade!
hihi :3






Något som jag tycker..

.... är väldigt snyggt är rid&häst grejer med Usa-flagga på!
Speciellt JW schabraket, tycker det är übersnyggt.
Sen detta täcket från Lamicell var ju inte dumt det heller?





- Vad tycker ni? hiss/diss till Usa flaggorna på rid&hästgrejer?


godmorgon! :)

Hejsann,
har varit vaken i 2 timmar men ändå godmorgon!
Har håltimma första lektionen, men vi skulle göra nån grej ändå.. Nästa lektion är spanishhh!
Ska simma sista lektionen, :((

Mamma ska ringa till veterinären och om vi har tur hämtar vi hem henne i eftermiddag!! :D
Hur glad ?!


2 die 4

Kollar på ponnyakuten, repris av den första.
Seriöst, Jacob LV är sjuukt snygg...

2 die 4






Mer bilder

Fotade ju hästarna i fredags också, här kommer ett urval!






Här är tova, som jag rider på fredagar.






Bilder med Emma,

Ej hästrelaterat.










finns på fejjan också :D


Dålig update!

Sorry för dålig update men har haft fullt upp!
Emma följde ju med mig hem efter matchen, som vi förövrigt förlora med 3-2, domaren sög, och vi var inte på topp. Seriöst, det finns typ inga bra domare ?!?!

Ja, vid 8-9 gick vi ut och tog bilder i mörket, eller aa det var lite halvmörkt och dimma. Men det blev ändå några fina bilder, dock fastade typ bara emma på massor med bilder men det kan ju också ha att göra med att jag är så ful! :) Laddar upp dem sen.. 
Och hur det är med Mirre nu då, vi har inte hört ngt sen i fredags men jag tror inte de jobbar nu på helgen så, så dom ringer nog imon så kommer hon antagligen hem inom en snar framtid! Saknar henne (L)(L)

Ska slappa nu, resten av kvällen, SJUKT trött är jag... Vet inte om det är så att jag har sovit förmycke denna helgen ? Haha, aja, ska checka ponnyakuten också, klart!!
P U S S 


otroligt fin e du<3 


Godmorgon!

Vaknade för kanske 1 ½ timma sen? Jag har typ suttit vid datorn hela tiden men jag har inte orkat att fixa ihop ett inlägg förens nu.. Jag håller iallafall på att äta en macka och flingor, min frukost (L)

Om ytterligare 1 ½ timma ska jag iväg på match, vi möter Azalea.
Och sen har vi fått ytterligare info om Mirre, hon mår bra och dem har spolat i leden igen.
Dom sa att hon kanske redan kommer hem efter helgen!!
 
Det får vi verkligen hoppas på, saknar min fina ponny!<3
Hörs sen!


RSS 2.0