världens bästa pass!

Hemma från hoppningen på Lunden! Det gick SKIITBRA!!
Vi fick lite problem med lastningen, hon brukar bara gå på, men idag fick vi stå där i ca. 15 minuter. Men sedan tog vi longerlinan på ena sidan och då gick hon in! Hem gick bra. De hade fått komma ut i en mycket större hage idag, så hon ville väl inte därifrån ;) Så hon blev lycklig när hon fick komma tillbaka igen :)

Men tillbaka till ridpasset, red fram som vanligt, fast lite längre eftersom hon skulle bli riktigt uppvärmd eftersom det var så kallt. Traven var det mycket tempoväxlingar och i galoppen var det lätt sits, och lät det rulla på. Hoppade fram några språng, hon var riktigt taggad på hoppning idag, hon verkligen sög tag i hinderna. Hoppade även med ländtäcket eftersom man måste skritta imellan ibland och då kändes det bra att ha ländtäcket så att hon inte frös imellanåt.
Hade ju ställt upp fyra hinder på medellinjen, två innanför långsidorna plus två i mitten som stod så att man kunde hoppa på diagonalen. Hoppade sen två i rad och sedan hoppade jag banan två gånger om. Hinderna låg på ca. 60-75cm. Småhinder, men vill inte hoppa för högt, har ju bara hoppat "riktigt" några gånger sen skadan.
Men hon sög tag i alla hinderna och hoppade jättefint! Hon blir ju ganska het, men som tur är, är det lätt att ta tillbaks henne efter hindret. Annars hade det varit problem. Hoppade på det tvådelat idag, det funka jättebra!

Mamma tog kort och mimmi filmade lite, dom tyckte de va jättekallt om fingrarna så det blev inte så mycket.


Dagens outfit
(hade ingen tanke på att det skulle vara snyggt, bara varmt xD )

Mirre
Sadel - Dominus
Magplatta - Glengordon
Martingal - Claridgehouse?
Ländtäcke - Ullared
Pannband - Swarovski
Boots & benskydd - Eskadron

Jag
Ridbyxor - CRW Champion
Tröjor (hade tre under) - Ullared
Ullstrumpor - ingenaning
Korta ridskor - ingenaning
Hjälm - Lamicell
Väst (under) - Jacson

Imorgon blir det ridning på fältet! :D
Har gäster ikväll och jag har inte hunnit att göra några tidinställda eller så... Men vi får se...
vi hörs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0